ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Like magic: Τα παπούτσια που δίνουν φρέσκια πνοή και στο πιο βαρετό look


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Μαρτίου 2024

Like magic: Τα παπούτσια που δίνουν φρέσκια πνοή και στο πιο βαρετό look
Instagram/lunaisabellaa
Το καλύτερο συστατικό για να δημιουργήσεις ένα φρέσκο look με παλιά ρούχα, είναι αυτά τα παπούτσια

Ο Μάρτης σιγά σιγά μας αφήνει και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα. Ήρθε η ώρα να κατεβάσεις από το πατάρι τα καλοκαιρινά σου και να τα σετάρεις με cardigans, γιλέκα, t-shirts και πουκάμισα. Αν δεν είσαι σε φάση να αγοράσεις νέα ανοιξιάτικα κομμάτια, αλλά θέλεις να ανανεώσεις λιγάκι το look σου, να το κάνεις να φαίνεται φρέσκο και πιο updated, τότε η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι παπούτσια σε κόκκινο χρώμα.

Τα κόκκινα παπούτσια μπορούν να κάνουν ακόμα και το πιο βαρετό, πολυφορεμένο σύνολό σου να αποκτήσει έναν άλλο αέρα, έναν πιο νεανικό, cool και ανοιξιάτικο. Φόρεσε ένα ζευγάρι sneakers, μπαλαρίνες, mary janes ή ακόμα και ψηλοτάκουνα σε φλογερό κόκκινο ή βαθύ μπορντό αν δεν αντέχεις τα πολύ έντονα χρώματα. Μια χρωματιστή πινελιά θα κάνει περισσότερη δουλειά από ότι είχες φανταστεί. Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο cool jacket καπαρντίνες και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.