ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Total black και την άνοιξη; 5 cool σύνολα που θέλεις να αντιγράψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

10 Απριλίου 2024

Total black και την άνοιξη; 5 cool σύνολα που θέλεις να αντιγράψεις
Insatgram/sobalera
Το ανοιξιάτικο total black είναι εξαιρετικά κομψό και cool

Το ότι είμαστε στην καρδιά της άνοιξης δε σημαίνει πως πρέπει να φοράμε μόνο χρώματα και να ρίξουμε στο πυρ το εξώτερον το μαύρο χρώμα, ως σκοτεινό και χειμωνιάτικο. Το μαύρο είναι ένα κλασικό, σικάτο και πάρα πολύ cool χρώμα -τόνος βασικά- που μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε όλον τον χρόνο. Όπως το λευκό φοριέται άνετα και τον χειμώνα, έτσι και το μαύρο φοριέται περήφανα τους πιο ζεστούς μήνες. Άρα ένα total black look είναι απαραίτητο.

Μη φοβηθείς το total black, διότι υπάρχουν πάρα πολύ φρέσκα και στιλάτα σύνολα που μπορείς να δημιουργήσεις με αυτή τη μονοχρωμία. Δοκίμασέ το και εσύ και θα μας θυμηθείς! Ένα extra tip που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι να αφήσεις λίγο δέρμα ακάλυπτο, όπως μια μια naked φούστα ή με μια δαντέλα ή με ένα ανοιχτό πουκάμισο. Αυτή η αντίθεση είναι το καλύτερο styling που μπορείς να κάνεις. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και ανακάλυψε μερικούς από τους αγαπημένους μας τρόπους να φορέσεις το total black αυτή την άνοιξη. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.