ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Extra Volume: Οι μπλούζες με statement μανίκια είναι must αυτή την άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Απριλίου 2024

Extra Volume: Οι μπλούζες με statement μανίκια είναι must αυτή την άνοιξη
Instagram/ritamontezuma
Αν θέλεις ένα statement κομμάτι αυτή την άνοιξη, επέλεξε μπλούζες με όγκο στα μανίκια

Η αλήθεια είναι πως τις έχεις δει από πέρυσι, αλλά αυτή τη σεζόν οι μπλούζες με τα ογκώδη μανίκια είναι ένα από τα μεγαλύτερα must. Δίνουν ένα νεανικό και φρέσκο αέρα στο σύνολο, χωρίς να χρειάζεται να «στύψεις» το μυαλό σου για να δημιουργήσεις ένα look που να κάνει εντύπωση. Είναι από μόνες τους ένα statement κομμάτι.

Οι μπλούζες με τα ογκώδη μανίκια σετάρονται εξαιρετικά με πιο απλά παντελόνια και φούστες, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στο look. Αν όμως σου αρέσει να είσαι πιο πληθωρική, μη φοβηθείς να τις συνδυάσεις oversized παντελόνια, παντελόνες ή ακόμα και ball φούστες με μεγάλα κοσμήματα. Τα πιο κοινά χρώματα που συναντάμε σε αυτές τις statement μπλούζες είναι το λευκό και το κρεμ, αλλά για πιο ανοιξιάτικο vibe δοκίμασε το ροζ ή ακόμα και κάποια με prints ή κεντήματα. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και τις «φίλες» μας στο Instagram για να πάρεις ιδέες για τα δικά σου looks με μπλούζες με statement μανίκια. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.