ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οι Γαλλίδες λατρεύουν το baseball καπέλο - 7 σικάτα ανοιξιάτικα looks


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

23 Απριλίου 2024

Οι Γαλλίδες λατρεύουν το baseball καπέλο - 7 σικάτα ανοιξιάτικα looks
Instagram/leiasfez
Το baseball καπέλο φοριέται με όλα τα στιλ αυτή την άνοιξη

Το καλοκαίρι είναι μόνο μερικούς μήνες μακριά και ήδη έχουμε ξεκινήσει να φανταζόμαστε τα καλοκαιρινά μας looks. Όποιο στιλ ρούχων και αν σου αρέσει, boho, minimal, glam ή preppy υπάρχει ένα αξεσουάρ, το οποίο εδώ και δύο χρόνια κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο hot κομμάτια όλης της χρονιάς, το baseball καπέλο. Ναι, φυσικά και οι Γαλλίδες τα λατρεύουν.

Το baseball καπέλο φοριέται με όλα τα στιλ ρούχων και προσθέτει έναν cool, νεανικό και sporty τόνο σε όλο το look. Αυτή την άνοιξη, που ο ήλιος είναι δυνατός και το καπέλο δεν χρησιμεύει μόνο ως αξεσουάρ, αλλά και ως προστασία, ψάχνουμε έμπνευση για τα σύνολά μας μέσα από τις Γαλλίδες «φίλες» μας στο Instagram. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε ιδέες για το πώς να φορέσεις και εσύ το καπέλο σου αυτή την άνοιξη.


Δώσε νέα διάσταση στη ζωή σου με τις ανανεωμένες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το JennyGr. Ανακάλυψε τις κρυμμένες δυνατότητές σου και μάθε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Μην μένεις μόνο στο χψ keyword, εκμεταλλεύσου τα ανανεωμένα ζώδια του JennyGr και δες τι σου επιφυλάσσει η καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.