ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Οι ψάθινες τσάντες της άνοιξης


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Απριλίου 2024

Shopping Alert: Οι ψάθινες τσάντες της άνοιξης
Instagram/lunaisabellaa
Δεν είναι πολύ νωρίς για ψάθινες τσάντες

Υπάρχουν μερικά πολύ συγκεκριμένα πράγματα που σηματοδοτούν τον ερχομό της άνοιξης, όπως το ότι τα βράδια είναι πιο γλυκά, μυρίζουν οι νεραντζιές, νυχτώνει αργότερα και φυσικά μη ξεχνάμε τις ψάθινες τσάντες που επιστρέφουν στην καθημερινότητά μας. Καθώς καλωσορίζουμε τις πιο ζεστές μέρες, τα αξεσουάρ μας αλλάζουν για να προσαρμοστούν στη νέα σεζόν και να ταιριάζουν με τα ρούχα μας. Έτσι ακριβώς γίνεται και με τις ψάθινες τσάντες.

Φοράς ένα τζιν παντελόνι με ένα ελαφρύ πλεκτό cardigan, ένα tank top και mary janes τις περισσότερες μέρες ή ένα βαμβακερό φόρεμα με μπαλαρίνες ή loafers. Και στις δύο περιπτώσεις το να κρατήσεις μια ψάθινη τσάντα αναβαθμίζει το look και το κάνει πιο νεανικό, πιο φρέσκο. Οι ψάθινες τσάντες δεν είναι μόνο για την παραλία ή για το καλοκαίρι. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο στιλάτες ανοιξιάτικες ψάθινες τσάντες και στις παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Αγόρασε την αγαπημένη σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. Zeus & Dione - Με δερμάτινες λεπτομέρειες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Guess - Μεσαίου μεγέθους - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Jacquemus - Με μεταλλικό λογότυπο - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Marc Jacobs - Ψάθινη bucket - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Liviana Conti - Με δύο εσωτερικές τσέπες - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.