ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Balloon trend: Πώς να φορέσεις τη νέα μεγάλη τάση της σεζόν


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

25 Απριλίου 2024

Balloon trend: Πώς να φορέσεις τη νέα μεγάλη τάση της σεζόν
Instagram/sobalera
Οι balloon σιλουέτες είναι μια από τις πιο hot τασέις του 2024

Αυτή τη χρονιά τα retro trends είναι η βάση των τάσεων ξεκάθαρα. Από τα polo μπλουζάκια και τα skinny τζιν παντελόνια, μέχρι το balletcore και το tenniscore, όλα καταδεικνύουν πως τα trends των τελευταίων χρόνων της δεκαετίας του ‘90 και των αρχών του ‘00 κάνουν το comeback. Και φυσικά ποιο μεγάλο trend δεν είχαμε δει μέχρι τώρα; Μα φυσικά τις φουσκωτές balloon σιλουέτες, που τόσο είχαμε αγαπήσει.

Δεν ξέρω αν θυμάσαι, αλλά τον περασμένο Φεβρουάριο στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου εμφανίστηκαν αρκετά balloon κομμάτια στις συλλογές των 16Arlington, Connor Ives και Christopher Kane, αλλά η τάση δεν συνεχίστηκε μέχρι που το πιο hot brand του πρώτου τετραμήνου του 2024, η Miu Miu, με το εξαιρετικό styling και τη νεανική και φρέσκια ματιά της στο ss2024 show της, τις έκανε It ξανά, ακόμα και αν έδειχνε ήδη balloon κομμάτια στα 3 τελευταία της shows.

Η τάση αυτή δεν έμεινε λοιπόν μόνο πάνω στην πασαρέλα, αλλά κατέβηκε στους δρόμους και μπήκε και στην fast fashion σκηνή με balloon φούστες και φορέματα να ανεμίζουν στο δροσερό ανοιξιάτικο αεράκι. Αν σου αρέσει και εσένα αυτή η γραμμή και θέλεις να αποκτήσεις μια balloon φούστα ή φόρεμα, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε έμπνευση για τα δικά σου cool looks. Κράτα σημειώσεις!

Αφού διάβασες για το balloon trend, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.