ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Βαρέθηκες τα λευκά sneakers; 4 cool ανοιξιάτικες εναλλακτικές


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Απριλίου 2024

Βαρέθηκες τα λευκά sneakers; 4 cool ανοιξιάτικες εναλλακτικές
Instagram/annelauremais
Αν κουράστηκες να φοράς συνεχώς τα λευκά σου sneakers, τότε υπάρχουν 4 ανοιξιάτικες εναλλακτικές

Τα sneakers είναι τα πιο άνετα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Ταιριάζουν με -σχεδόν- όλα σου τα ρούχα και απευθύνονται σε όλα τα προσωπικά στιλ. Τα πιο versatile και αγαπημένα sneakers είναι φυσικά τα λευκά. Έχουμε μιλήσει πολύ και πολλές φορές για αυτά τα ευκολοφόρετα παπούτσια. Τι γίνεται όμως όταν βαριόμαστε να φοράμε συνέχεια τα λευκά μας sneakers; Ποια παπούτσια μπορούν να αντικαταστήσουν τα signature αυτά υποδήματα αυτή την άνοιξη;

Αυτή την άνοιξη λοιπόν, αν κουράστηκες να φοράς τα λευκά σου sneakers συνέχεια και θέλεις να αλλάξεις κάποια στοιχεία του στιλ σου, τότε δώσε ευκαιρίες σε παπούτσια που είναι μεγάλα must. Μπορείς να τα ενσωματώσεις στο προσωπικό σου στιλ και να δημιουργήσεις εντελώς δικές σου εικόνες. Τα παπούτσια λοιπόν που θα φοράς αυτή την άνοιξη, αν βαρέθηκες τα λευκά sneakers σου είναι στην παρακάτω λίστα. Ρίξε μια ματιά και κράτα σημειώσεις!

1. Τα δίχρωμα μυτερά παπούτσια

2. Τα χρωματιστά sneakers

3. Οι διάφανες mary janes/μπαλαρίνες

4. Τα λεοπάρ παπούτσια

Αφού διάβασες ποια παπούτσια να φορέσεις αν βαρέθηκες τα sneakers, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.