UPDATE #NOW

Conor McGregor: Κατηγορείται πως βίασε γυναίκα στις τουαλέτες μετά τον τελικό του ΝΒΑ


JTeam

16 Ιουνίου 2023

Conor McGregor: Κατηγορείται πως βίασε γυναίκα στις τουαλέτες μετά τον τελικό του ΝΒΑ
Splash News
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος αθλητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται για κακοποίηση

Πριν από μερικές ημέρες ο Conor McGregor βρέθηκε σε αγώνα του ΝΒΑ προκειμένου να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Maimi Heat και Denver Nuggets. Εκεί όχι μόνο έριξε γροθιά σε μασκότ, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο -αλλά επίσης φέρεται πως βίασε μια γυναίκα με τη βοήθεια της ασφάλειας του.

Σύμφωνα με επιστολές που έστειλε η δικηγόρος της Ariel Mitchell, ο πρώην σταρ του UFC, επιτέθηκε σε γυναίκα στις ανδρικές τουαλέτες με την ασφάλεια μάλιστα του γηπέδου να αδρανεί. «Η ασφάλεια του γηπέδου έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ιστορία αυτή, καθώς όχι μόνο χώρισαν τη γυναίκα από τη φίλη της, αλλά στη συνέχεια την ανάγκασαν να μπει σε μια τουαλέτα στην οποία βρίσκονταν ήδη ο Conor McGregor και ο άνθρωπος που επέβλεπε την ασφάλειά του».

Ανάμεσα στις πρώτες πληροφορίες που γίνονται γνωστές, αναφέρεται ότι η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τον McGregor και τράπηκε σε φυγή τόσο βιαστικά, που άφησε το πορτοφόλι της στο σημείο που φέρεται να έγινε ο βιασμός. Στη συνέχεια ανέφερε την επίθεση στις τοπικές Αρχές. Στις επιστολές της Mitchell σημειώνεται πως το φερόμενο θύμα επιδιώκει συμβιβασμό τόσο με το NBA όσο και με τους Heat και τον McGregor , αντί για μια δικαστική διαμάχη.

Οι εκπρόσωποι του McGregor, ωστόσο, ανέφεραν σε μια δήλωσή τους ότι «οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς». Όπως πρόσθεσαν, ο πελάτης τους «δεν πρόκειται να φοβηθεί». Σημειώνεται πως ο 34χρονος Ιρλανδός έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς επειδή οδηγούσε μεθυσμένος αλλά και για βίαιες συμπεριφορές σε άνδρες και γυναίκες. Μάλιστα πριν από λίγους μήνες γυναίκα τον κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε πάνω στο γιοτ του στην Ισπανία.