UPDATE #NOW

Balmain: Περισσότερες από 50 δημιουργίες εκπλάπησαν πριν την Paris Fashion Week


JTeam

17 Σεπτεμβρίου 2023

Balmain: Περισσότερες από 50 δημιουργίες εκπλάπησαν πριν την Paris Fashion Week
@balmain
Ο δημιουργικός διευθυντής της Balmain Olivier Rousteing ανακοίνωσε την κλοπή δημιουργιών Balmain, πριν την Paris Fashion Week

Ο σχεδιαστής ανέβασε στα social media ένα post και ανακοίνωσε ότι μια ομάδα ανθρώπων έκλεψε κομμάτια από την επερχόμενη σειρά του οίκου ενόψει του catwalk στη φετινή Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Το fashion show του οίκου είναι προγραμματισμένο για τις 27 Σεπτεμβρίου και η ανακοίνωσε έλεγε ότι η κλοπή συνέβη την ώρα που ένας οδηγός μετέφερε τα ρούχα.

«Σήμερα το πρωί ξύπνησα με το χαμόγελο, ξεκινώντας τις προσαρμογές για το επόμενο σόου μου στις 9 το πρωί και αυτό συνέβη. 50 κομμάτια Balmain κλάπηκαν. Η παράδοσή μας είχε υποκλαπεί. Το φορτηγό εκλάπη. Δόξα τω Θεώ, ο οδηγός είναι ασφαλής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

Ο Rousteing τόνισε ότι το show θα γίνει κανονικά. «Τόσοι πολλοί άνθρωποι δούλεψαν τόσο σκληρά για να πραγματοποιηθεί αυτή η συλλογή. Ξανακάνουμε τα πάντα, αλλά αυτό είναι τόσο πολύ ασεβές.Τόσοι πολλοί εργαζόμενοι, προμηθευτές, η ομάδα μου και εγώ. Σας παρακαλώ να είστε ασφαλείς, αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Αγαπώ πάρα πολύ την ομάδα μου Balmain και δεν θα τα παρατήσουμε», συμπλήρωσε.