WOMEN'S FORUM

To «Είμαι Εδώ για Εσένα» - Women's Forum 2024 στηρίζει την ανθρωπιστική οργάνωση HUMANITY GREECE


JTeam

8 Απριλίου 2024

To «Είμαι Εδώ για Εσένα» - Women's Forum 2024 στηρίζει την ανθρωπιστική οργάνωση HUMANITY GREECE
Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην ανθρωπιστική οργάνωση HUMANITY GREECE για την στήριξη και ανακαίνιση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μεταμόρφωσης Καρδίτσας.

Το «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ» - Women's Forum 2024 έχει στόχο να στηρίξει και να εμπνεύσει κάθε γυναίκα. Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, στο 1ο Women's Forum 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος, κορυφαίες προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους θα δώσουν απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Μέσα από επτά διαφορετικές θεματικές, 9 διαφορετικούς ομιλητές, αλληλεπιδράσεις και Q&As, κάθε γυναίκα θα έχει τη δυνατότητα να μάθει, να μοιραστεί εμπειρίες, να εμπνευστεί, να επικοινωνήσει, να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της, να κατανοήσει τη φύση, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες της.

Το «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ» - Women's Forum 2024 στηρίζει, όμως, και έμπρακτα τις γυναίκες προσφέροντας τα έσοδα από τα εισιτήρια για να στηρίξει την ανθρωπιστική οργάνωση HUMANITY GREECE και την ανακαίνιση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μεταμόρφωσης Καρδίτσας.

To «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ» - Women's Forum 2024 στηρίζει την ανθρωπιστική οργάνωση HUMANITY GREECE

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μεταμόρφωσης Καρδίτσας είναι το σημείο όπου κατάφεραν και διασώθηκαν 70 πολίτες του χωριού Μεταμόρφωση τις πρώτες ώρες της έλευσης της κακοκαιρίας Daniel. Ο χώρος είναι ορόσημο για τους ανθρώπους του χωριού, αφού δυστυχώς η τοπική κοινωνία θρήνησε ανθρώπινες ζωές. Μέχρι και σήμερα οι οικογένειες λαμβάνουν μηνιαία ανθρωπιστική βοήθεια.

Ο χώρος του Πολιτιστικού Συλλόγου δεν υπέστη δομικές ζημιές, όμως όλα τα έπιπλα, συσκευές και πράγματα στο εσωτερικό του καταστράφηκαν από την πλημμύρα. Σύντομα, θα ανακαινιστεί πλήρως ώστε να συνεχίσει να αποτελεί αγαπημένο σημείο συνάντησης της τοπικής κοινότητας.

Η κα Λίτσα Ρήτα, κάτοικος του χωριού Μεταμόρφωσης και Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Μεταμόρφωσης λέει στο JennyGr σχετικά με την ανακαίνιση: «H βοήθεια για την ανακαίνιση του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Μεταμόρφωσης είναι πολύτιμη γιατί πλέον είναι το μοναδικό κτίριο που μπορούν οι άνθρωποι του χωριού να παρευρίσκονται ώστε να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς του χωριού, προσβάσιμο για όλους. Αυτός ο χώρος δημιουργήθηκε μετά τις πλημμύρες του 1994, ενώ τις πρώτες ώρες της κακοκαιρίας Daniel, ο ίδιος χώρος «έσωσε» 70 ανθρώπους. Είμαστε συναισθηματικά δεμένοι με αυτόν τον χώρο. Σήμερα στηρίζονται 118 οικογένειες του χωριού μας ενώ η συμβολή του Humanity Greece είναι καθοριστική για την εξασφάλιση των ειδών πρώτης ανάγκης των οικογενειών μας».

Here For You

Τι είναι το «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ» - Women's Forum 2024

Μια μέρα για τη γυναίκα, μια μέρα από εμάς, για όλες εμάς. Για τη γυναίκα που προσπαθεί να προσεγγίσει κάθε απαίτηση της καθημερινότητας ως νέα πρόκληση, τη γυναίκα ποu νοιάζεται, διεκδικεί, θέλει με πάθος και υπομονή, δεν βάζει όρια στους ορίζοντες ούτε στα όνειρά της, επιδιώκει την εξέλιξη του εαυτού της και του κόσμου γύρω της, αφουγκράζεται την εποχή στην οποία ζει, είναι δυναμική και τρυφερή, δυνατή με τις αδυναμίες της, επίκαιρη και ρομαντική. Θεά όσο και γήινη. Απλώς και μεγαλειωδώς Γυναίκα. Μια μέρα για μας, για κάθε μία από μας. Για να μοιραστούμε τα όνειρα και τις ανησυχίες μας και να διευρύνουμε τις σκέψεις και τις προοπτικές μας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές εδώ. Κλείσε τη θέση σου εδώ.