WOMEN'S FORUM

«Είμαι εδώ για εσένα»: Γιατί αξίζει να παρευρεθείς στο πιο ξεχωριστό Women's Forum


JTeam

4 Απριλίου 2024

«Είμαι εδώ για εσένα»: Γιατί αξίζει να παρευρεθείς στο πιο ξεχωριστό Women's Forum
Την Παρασκευή 19 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δεν είναι εύκολο να είσαι γυναίκα το 2024. Καλείσαι να είσαι τέλεια σε όλα –να εξελίσσεσαι επαγγελματικά, να διεκδικείς με πάθος και υπομονή όσα σου αξίζουν, να ονειρεύεσαι δίχως όρια. Παράλληλα, να εκπληρώνεις σωστά όλους τους ρόλους που διαδραματίζεις τόσο στη δική σου ζωή, όσο και των άλλων. Να είσαι δυναμική και τρυφερή, δυνατή με τις αδυναμίες σου. Είσαι όλα αυτά και ακόμη περισσότερα. Κι η Παρασκευή 19 Απριλίου θα είναι μία ξεχωριστή μέρα. Μία μέρα από εμάς, για όλες εμάς.

Από τις 9:00 ως τις 17:00, θα σε περιμένει ένα ιδιαίτερο Forum στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το «Είμαι εδώ για εσένα», έρχεται για να μοιραστούμε τα όνειρα και τις ανησυχίες μας, να διευρύνουμε τις σκέψεις και τις προοπτικές μας.

Here For You

Στις 19 Απριλίου, θα καταλάβεις γιατί δεν είσαι μόνη. Είμαστε όλες μαζί, η μία για την άλλη. Μέσα από επτά διαφορετικές θεματικές, 9 διαφορετικούς ομιλητές, αλληλεπιδράσεις και Q&As, μαθαίνουμε, ανταλλάσσουμε εμπειρίες, εμπνεόμαστε, επικοινωνούμε, αφιερώνουμε χρόνο στον εαυτό μας, κατανοούμε τη φύση μας.

Κορυφαίες προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους μοιράζονται προσωπικά βιώματα και οράματα, δίνουν απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν, προτείνουν τρόπους, «εργαλεία», τεχνικές και ανασύρουν ιστορικά παραδείγματα, που θα μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε την καθημερινότητα με μια άλλη οπτική, καθώς και να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στις πολλαπλές προκλήσεις και στις προσωπικές ανάγκες μας.

«Είμαι εδώ για εσένα», στην πράξη.

Πάρε το εισιτήριό σου εδώ

*Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην ανθρωπιστική οργάνωση HUMANITY GREECE για την στήριξη και ανακαίνιση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μεταμόρφωσης Καρδίτσας. Πρόκειται για το σημείο όπου κατάφεραν και διασώθηκαν 70 πολίτες του χωριού Μεταμόρφωση τις πρώτες ώρες της έλευσης της κακοκαιρίας Daniel. Ο χώρος είναι ορόσημο για τους ανθρώπους του χωριού, αφού δυστυχώς η τοπική κοινωνία θρήνησε ανθρώπινες ζωές. Μέχρι και σήμερα οι οικογένειες λαμβάνουν μηνιαία ανθρωπιστική βοήθεια.