CELEBRITIES

Ο Τζίμι Φάλον για το φλερτ με την Νικόλ Κίντμαν και το (άβολο) πρώτο ραντεβού τους


JTeam

28 Απριλίου 2024

Ο Τζίμι Φάλον για το φλερτ με την Νικόλ Κίντμαν και το (άβολο) πρώτο ραντεβού τους
Instagram
Η στιγμή που έγινε viral

Ο Τζίμι Φάλον, ο διάσημος και αγαπημένος παρουσιαστής, πρόσφατα μίλησε για το φλερτ που είχε κάποτε με τη Νικόλ Κίντμαν.

Ο ίδιος θυμήθηκε τη στιγμή που η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στον αέρα ότι οι δυο τους είχαν βγει ένα ραντεβού κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής «20 ερωτήσεις: On Deadline».

Η αντίδραση του παρουσιαστή μετά την αποκάλυψη για το ραντεβού τους

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας μεταφερθούμε στο 2015, όταν η Νικόλ Κίντμαν είχε αστειευτεί για την άβολη γνωριμία τους όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του, «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon».

Εκείνος φυσικά είχε ντραπεί και εννοείται πως αυτή η στιγμή τους είχε γίνει το απόλυτο viral στο διαδίκτυο -αν την έχεις δει σίγουρα την θυμάσαι, αν όχι, εγώ είμαι εδώ για να στην δείξω.

«Η Νικόλ Κίντμαν με αιφνιδίασε εντελώς στην εκπομπή μου», δήλωσε και κατόπιν πρόσθεσε: «Ήμασταν εκεί για να μιλήσουμε για μια από τις ταινίες της ή για κάτι για το οποίο επρόκειτο να κερδίσει ένα βραβείο. Ήταν υπέροχη και φαινόταν καταπληκτική και μιλούσαμε και μου λέει: "Ήξερες ότι βγαίναμε;"... Το πρόσωπό μου πάγωσε. Ήταν το πιο ντροπιαστικό πράγμα».

Όσα είχε πει η Νικόλ Κίντμαν για το ραντεβού τους

Η ηθοποιός τόνισε πώς ένας κοινός φίλος την έφερε στο διαμέρισμα του Φάλον στη Νέα Υόρκη. «Μόλις θυμήθηκα ότι μου άρεσες. Όχι τώρα, είμαι παντρεμένη τώρα», αναφερόμενη στον σύζυγό της, Κιθ Ούρμπαν.

«Τι; Περίμενε, τι συμβαίνει;... Έβγαινα με τη Νικόλ Κίντμαν; Είχαμε βγει ραντεβού;», απάντησε ο παρουσιαστής.

«Δεν μιλούσες καθόλου, και μετά από περίπου μιάμιση ώρα σκέφτηκα, "Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Είναι τόσο ντροπιαστικό", Έλεγα, “Ίσως είναι γκέι”».

Ο Τζίμι Φάλον τότε έκρυψε το πρόσωπό του και προσπάθησε να σκύψει πίσω από το γραφείο του.

«Αυτό που έχει πλάκα είναι να συναντάω τον Κιθ Ούρμπαν σε όλα αυτά τα πάρτι και τις εκδηλώσεις, ο οποίος είναι πολύ καλός τύπος», υποστήριξε ο παρουσιαστής στο «20 ερωτήσεις: On Deadline».

Να σου θυμίσω πως η Νικόλ Κίντμαν γνώρισε τον τραγουδιστή της κάντρι το 2005 και έχουν 2 κόρες. Ο Τζίμι Φάλον από την άλλη έχει κι αυτός 2 κόρες με τη σύζυγό του, Νάνσι Τζούνοβεν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.