ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Cool & colorful: Χρωματιστά ανοιξιάτικα σύνολα που θα κλέψουν τα βλέμματα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

24 Απριλίου 2024

Cool & colorful: Χρωματιστά ανοιξιάτικα σύνολα που θα κλέψουν τα βλέμματα
Instagram/dianekari
Αν σου αρέσουν τα χρωματιστά looks, τότε είσαι στο κατάλλλο άρθρο

Ποιος είπε ότι φοράμε χρωματιστά ρούχα μόνο τους θερμούς μήνες του χρόνου; Όποιος και αν το έχει πει είναι λάθος. Φυσικά και μπορούμε να φοράμε χρωματιστά σύνολα όλη τον χρόνο, αλλά τώρα είναι άνοιξη και θα ασχοληθούμε με αυτή την εποχή. Την άνοιξη η ψυχή μας «ανοίγει», όπως μεγαλώνει και η μέρα, όπως ο καιρός είναι πιο γλυκός και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να θέλουμε να φοράμε πιο ανοιχτόχρωμα ρούχα. Αν είσαι κορίτσι που του αρέσουν τα ουδέτερα και γήινα χρώματα, τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για σένα, εκτός και αν θέλεις να αλλάξεις ρότα.

Τα χρωματιστά ανοιξιάτικα σύνολα είναι φλογερά, είναι χαρούμενα, είναι έντονα, είναι παιχνιδιάρικα και μερικές φορές είναι ακόμα και γλυκά. Μπορείς να μπερδέψεις διάφορα χρώματα μεταξύ τους, διάφορα prints ή να κάνεις ένα total μονοχρωματικό look. Παίξε μαζί τους και πειραματίσου. Μπορεί να σου ταιριάζουν τα χρώματα και να μη το έχεις καταλάβει, μπορεί ακόμα και να έχεις το ταλέντο να σετάρεις πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους χρώματα και μοτίβα, αλλά αν δεν τολμήσεις δε θα μάθεις ποτέ. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε έμπνευση για τα δικά σου χρωματιστά ανοιξιάτικα σύνολα. Have fun!

Ο ανανεωμένος μαγικός κόσμος των ζωδίων σε περιμένει στο JennyGr. Διάβασε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια για να μάθεις πώς θα κυλήσει η μέρα σου στα αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα αλλά και για τα ζώδια εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να προλάβεις, αλλά και να εκμεταλλευτείς καταστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.