CELEBRITIES

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Άγριος καβγάς με το σύντροφό της σε ξενοδοχείο - Οι παράξενες αναρτήσεις στο Instagram


JTeam

3 Μαΐου 2024

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Άγριος καβγάς με το σύντροφό της σε ξενοδοχείο - Οι παράξενες αναρτήσεις στο Instagram
Splash by Ideal Image
Κατηγόρησε δημοσίως τη μητέρα της για τη δημοσιότητα που πήρε ο καβγάς στο ξενοδοχείο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των tabloids, αυτή τη φορά για έναν έντονο καβγά που φαίνεται να είχε με τον σύντροφό της, Πολ Ρίτσαρντ Σολίζ, σε ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες.

Πηγές ανέφεραν στο ΤΜΖ και PageSix ότι η διάσημη τραγουδίστρια καβγάδισε έντονα με τον σύντροφό της και οι φωνές ακουγόντουσαν σε όλο τον όροφο της σουίτας τους ενώ η ίδια εθεάθη να αποχωρεί από το ξενοδοχείο με μια κουβέρτα τυλιγμένη πάνω της και ένα μαξιλάρι αγκαλιά, μαζί με τους άνδρες της ασφάλειάς της.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι υπήρξε κλήση για ασθενοφόρο στο ξενοδοχείο Chateu Marmont στο Λος Άντζελες αλλά δεν διακομίστηκε κανείς στο νοσοκομείο.

Το σκηνικό ακολούθησαν μερικές παράξενες αναρτήσεις της Σπίαρς στο instagram.

Britney Spears
© Instagram/britney spears

Η τραγουδίστρια αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία του μελανιασμένου και πρησμένου της ποδιού γράφοντας «πραγματικά στραμπούληξα τον αστραγαλό μου χθες το βράδυ σαν ηλίθια - ορίστε η απόδειξη. Είναι πολύ άσχημα, η ηλίθια εδώ προσπάθησε να κάνει ένα άλμα στο σαλόνι του Chateau και έπεσε -προφανώς ντροπιάστηκα- και αυτό είναι».

Και μια ακόμη ανάρτηση έγραφε «απλά για να ξέρει ο κόσμος... οι ειδήσεις είναι ψέμματα! Θα ήθελα σεβασμό σε αυτή τη φάση και να καταλάβει ο κόσμος ότι δυναμώνω κάθε μέρα! Η αλήθεια πονάει οπότε μπορεί κάποιος να με μάθει να λέω ψέμματα; Θεές εκεί έξω, φτάνω στην υψηλή μου δύναμη και πιο πέρα, ελπίζω κι εσείς το ίδιο! Χρειάζομαι μια οδοντόβουρτσα τώρα. ΥΓ. χρειάζομαι έναν εσπρέσο! ΥΓΓ Δεξ ξέρω γιατί νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ αυτό... υποθέτω είμαι απλά ένα κορίτσι με περίοδο οπότε είμαι λίγο στριφνή... σκ@τά! Επίσης στραμπούληξα τον αστράγαλό μου χθες και οι νοσηλευτές εμφανίστηκαν στην πόρτα μου παράνομα. Δεν ήρθαν ποτέ στο δωμάτιό μου αλλά νιώθω εντελώς παραβιασμένη. Μετακομίζω στη Βοστώνη! Ειρήνη!»

Στη συνέχεια η Μπρίτνεϊ κατηγόρησε τη μητέρα της για το δράμα που προκλήθηκε στα μίντια σχετικά με το περιστατικό στο ξενοδοχείο. «Δεν της έχω μιλήσει για 6 μήνες και με κάλεσε ακριβώς μετά το περιστατικό πριν βγουν οι ειδήσεις. Μου την έστησαν όπως και τότε! Μακάρι να είχα παππού και γιαγιά! Δεν την αντέχω! Ειλικρινά δεν με νοιάζει να το πω!»

Οι θαυμαστές της πάντως εκφράζουν έντονη ανησυχία στα σχόλια τόσο για την κατάσταση της υγείας της όσο και για την ψυχική της κατάσταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.