CELEBRITIES

O Orlando Bloom βγήκε «Μπαμπάς της χρονιάς» γιατί έκανε κάτι αδιανόητο: Διακόσμησε το δωμάτιο της κόρης του


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2021

O Orlando Bloom βγήκε «Μπαμπάς της χρονιάς» γιατί έκανε κάτι αδιανόητο: Διακόσμησε το δωμάτιο της κόρης του

«Ο Orlando Bloom διακοσμεί με λουλούδια το δωμάτιο της κόρης του, Daisy Dove: “Μπαμπάς της Χρονιάς”». Αυτός είναι ο τίτλος που έδωσε το αμερικανικό People στην προσπάθεια του ηθοποιού να ολοκληρώσει ένα DIY project.

Στα 44 του, φέρθηκε σαν κοινός θνητός. Μόνος του, ολομόναχος, ζωγράφισε μαργαρίτες – δηλαδή πέρασε λευκή μπογιά πάνω από στενσιλ – συγκινηθήκατε ή όχι ακόμα;

Συνεχίζοντας, το δημοσίευμα του πλέκει το εγκώμιο επειδή «συναρμολόγησε τα έπιπλα της μικρής του». Το βίντεο δείχνει εργαλεία, ξύλινες σανίδες, οδηγίες, ενώ ακούγεται  η φωνή κάποιου να τον αποκαλεί «μπαμπά της χρονιάς».

Ευτυχώς, ο ηθοποιός είχε αυτογνωσία. Κοίταξε την κάμερα και είπε «πάμε! Οι σταρ, είναι ακριβώς σαν εμάς»

Τον Σεπτέμβριο, η σύντροφός του και σταρ της pop, Katy Perry, μίλησε στο Variety για την Daisy, η οποία είχε μόλις γίνει ενός έτους, κι εξήγησε ότι επιτέλους έμαθε τι σημαίνει «ανιδιοτελής αγάπη».

«Έχω ακόμη 5 κιλά παραπάνω απ’ όταν ξεκίνησα, αλλά δε βιάζομαι. Ένας χρόνος πέρασε. Ενδιαφέρομαι περισσότερο για την ευτυχία της και τη δική μου ευτυχία και την ψυχική υγεία», είπε. «Οι ορμόνες είναι…αρκετά ενδιαφέρουσες».

«Ως νέα μαμά, αυτές οι πρώτες έξι εβδομάδες μοιάζουν με τη μεγαλύτερη αλλαγή του κόσμου», πρόσθεσε. «Είσαι υπεύθυνη για τη ζωή  κάποιου άλλου, ο οποίος δεν μπορεί καν να κρατήσει ίσιο το κεφάλι του. Είναι τρελή αλλαγή, και δεν είσαι πια προτεραιότητά σου. Κι αυτό είναι τέλειο».

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.