CELEBRITIES

Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του


JTeam

10 Ιουλίου 2023

Τζέιμι Φοξ: Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας του
Splash News
Ο φακός τον εντόπισε σε κρουαζιέρα, να χαμογελά και να κάνει το σήμα της ειρήνης

Περίπου δύο μήνες μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο, ο Τζέιμι Φοξ καταγράφηκε από τον φακό να χαμογελά και να κάνει το σήμα της ειρήνης κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας. Το ΤΜΖ δημοσίευσε συγκεκριμένα, την Κυριακή βίντεο με τον σταρ να χαμογελά και να χαιρετά θαυμαστές του ενώ βρισκόταν σε ένα σκάφος στον ποταμό Σικάγο.

Ο 55χρονος ηθοποιός είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον περασμένο Απρίλιο λόγω «επιπλοκών στην υγεία του» και νοσηλευόταν περίπου έναν μήνα στην πολιτεία των ΗΠΑ, Τζόρτζια, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι λεπτομέρειες του τι ακριβώς αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Μετά την περιπέτεια, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Φοξ εμφανίστηκε δημόσια, με τον ίδιο να μην έχει σχολιάσει στα μέσα αυτό που του συνέβη.

Ο Φοξ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο της Τζόρτζια στις 12 Απριλίου, όπως είχε κάνει γνωστό μέσω social media, η μεγαλύτερη κόρη του Κορίν. «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου, ο Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, είναι ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης», είχε γράψει τότε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.