CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Το συγκινητικό αντίο της Τζένιφερ Άνιστον και του Ντέιβιντ Σουίμερ - «Ξεκουράσου αδελφούλη»


JTeam

15 Νοεμβρίου 2023

Μάθιου Πέρι: Το συγκινητικό αντίο της Τζένιφερ Άνιστον και του Ντέιβιντ Σουίμερ - «Ξεκουράσου αδελφούλη»
Τα «Φιλαράκια» αποχαιρέτησαν τον φίλο τους με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι, όλοι είναι μουδιασμένοι – ακόμη κι εμείς, που δεν τον γνωρίζαμε προσωπικά. Από τότε, όλο και περισσότεροι διάσημοι γράφουν πόσο ξεχωριστός ήταν για εκείνους, τον αποχαιρετούν μέσω των σόσιαλ όπως γίνεται συνήθως, όμως τα «Φιλαράκια» παρέμειναν σιωπηλά.

«Έχουμε ακόμη πολλά να πούμε για τον Μάθιου Πέρι, αλλά αυτό θα γίνει όταν νιώσουμε έτοιμοι», ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωση.

Τώρα, καθένας γράφει το δικό του αντίο. Μετά τον Ματ Λε Μπλανκ και την Κόρτνεϊ Κοξ, ήρθαν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

«Αυτό πόνεσε… Το ότι έπρεπε να πούμε αντίο στον Μάτι μας, έφερε ένα πρωτόγνωρο, τρελό κύμα συναισθημάτων. Όλοι βιώνουμε την απώλεια κάποια στιγμής τη ζωή μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια ενός έρωτα. Το να μπορείς όντως να μείνεις με τον θρήνο, σου επιτρέπει να αισθανθείς ξανά τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης που αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπούσαμε βαθιά. Ήταν κομμάτι του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μία οικογένεια που διαλέξαμε και που άλλαξε για πάντα το ποιοι ήμασταν και τον δρόμο που θα παίρναμε. Ο Μάτι, ήξερε πως λάτρευε να κάνει τον κόσμο να γελά. Όπως είπε κι ο ίδιος, αν δεν άκουγε το γέλιο, πίστευε ότι θα πέθαινε. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε πολύ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, κλαίω πάνω από τα μηνύματά μας, το ένα μετά το άλλο. Γελάω και κλαίω και μετά γελάω ξανά. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα που μου έστειλε από το πουθενά, κάποια μέρα. Τα λέει όλα», έγραψε η Άνιστον κάτω από την ανάρτησή της. Έχει κάνει screenshot και το μήνυμα που αναφέρει.

«Μάτι, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι ήρεμος και δεν πονάς. Σου μιλάω κάθε μέρα… Μερικές φορές σε ακούω να λες “Θα μπορούσες να ΉΣΟΥΝ πιο τρελή;”.

Ξεκουράσου αδελφούλη.

Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα».

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, από την πλευρά του, ανέβασε μία φωτογραφία από τα Φιλαράκια. Στο επεισόδιο εκείνο, βλέπαμε τον Ρος και τον Τσάντλερ όταν ακόμη ήταν φοιτητές.

«Μάτι,

Σε ευχαριστώ για δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το απίστευτο timing σου στην κωμωδία και τον τρόπο που τα έλεγες. Μπορούσες να πάρεις μία απλή ατάκα διαλόγου και να την κάνεις όπως θέλεις, δημιουργώντας κάτι τόσο πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο, μέχρι τώρα προκαλεί έκπληξη.

Και είχες καρδιά. Με την οποία ήσουν γενναιόδωρος, και τη μοιράστηκες μαζί μας, για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία οικογένεια, 6 άγνωστοι.

Αυτή η φωτογραφία είναι από μία από τις αγαπημένες μου στιγμές μας. Τώρα, με κάνει να χαμογελώ και να θρηνώ ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό σακάκι, τα χέρια σου στις τσέπες, να κοιτάς γύρω γύρω – “Θα μπορούσε να ΈΧΕΙ περισσότερα σύννεφα;”».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.