CELEBRITIES

4 στιγμές που κρατάμε από τα φετινά Critics Choice Awards


Τόνια Τζάφερη

15 Ιανουαρίου 2024

4 στιγμές που κρατάμε από τα φετινά Critics Choice Awards
Splash News
H συγκινητική αφιέρωση του Χάρισον Φόρντ στη σύζυγο του, τα λόγια της Έμα Στόουν για τον Λάνθιμο, τα ελληνικά της Άνιστον και η viral αντίδραση του Ράιαν Γκόσλινγκ

Η αρχή της χρονιάς, μέχρι και τον Μάρτιο όπου πραγματοποιούνται τα Όσκαρ, είναι γεμάτη με λαμπερές τελετές απονομής βραβείων. Μετά τις Χρυσές Σφαίρες, σειρά έχουν τα Critics Choice Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν εχθές βράδυ στο αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα στο Λος Άντζελες. Τα βραβεία αυτά απονέμονται από την Ένωση Κριτικών (Critics Choice Association) αναγνωρίζοντας επιτεύγματα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο και θεωρούνται προάγγελος των Όσκαρ.

Και αφού είδαμε τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, όπως επίσης και στιγμιότυπα από το κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, είναι ώρα να δούμε και μερικές στιγμές, οι οποίες ξεχώρισαν και θα συζητούνται για μέρες.

  • H συγκινητική αφιέρωση του Χάρισον Φορντ στη σύζυγό του

O Χάρισον Φορντ είναι γνωστός για τα γεμάτα συγκίνηση λόγια του και δεν απογοήτευσε ούτε στη χθεσινή βραδιά. Ο διάσημος ηθοποιός τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας του στα Critics Choice Awards 2024. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του υπό το θερμό χειροκρότημα του κοινού, προβλήθηκε ένα βίντεο με μερικές από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές του επιτυχίες.

«Πρώτα απ’ όλα, είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απόψε για να δω πώς εξελίσσεται η δουλειά μας και όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους που παίρνουν ευκαιρίες που πιθανώς δεν θα υπήρχαν στο ξεκίνημα της καριέρας μου», είπε κατά την ομιλία του. Και συνέχισε: «Βρίσκομαι εδώ λόγω ενός συνδυασμού τύχης και της δουλειάς υπέροχων σεναριογράφων, σκηνοθετών και κινηματογραφιστών. Αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερός. Είμαι ευτυχής για αυτή την τιμή και την εκτιμώ πάρα πολύ».

Jenny.Gr
Splash News

Στην ομιλία του, πέρα από την καριέρα του στάθηκε και στην σύζυγό του, Καλίστα Φλόκχαρντ. «Θέλω να ευχαριστήσω την υπέροχη σύζυγό μου, Καλίστα Φλόκχαρντ, η οποία με στηρίζει όταν χρειάζομαι υποστήριξη», είπε. «Και χρειάζομαι πολλή υποστήριξη». Τόσο ο Φορντ όσο και η Φλόκχαρντ, 59 ετών, φάνηκαν να δακρύζουν κατά τη διάρκεια της αναφοράς στη σχέση τους. «Είμαι βαθύτατα ευτυχής που είχα τις ευκαιρίες που είχα και είμαι ευγνώμων», είπε πριν ολοκληρώσει την ομιλία του προσθέτοντας: «Δεν θα πάρω άλλο από τον χρόνο σας. Σας ευχαριστώ». Σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ο Φορντ έδειχνε ιδιαίτερα συγκινημένος.

  • Ο ευχαριστήριος λόγος της Έμα Στόουν και η αναφορά στο ελληνικό όνομα «Γιώργος»

Jenny.Gr
Splash News

Η Έμα Στόουν δεν θα μπορούσε να λείψει από κινηματογραφικά βραβεία, αφού έχει σαρώσει τα πάντα χάρη στο ταλέντο της, το οποίο ανέδειξε μέσα από το «Poor Things». Παραλαμβάνοντας το βραβείο για την καλύτερη ηθοποιό, και αφήνοντας πίσω της ονόματα όπως αυτό της Μάργκο Ρόμπι, και της Κάρεϊ Μάλιγκαν, η Έμα Στόουν ξεκίνησε να ευχαριστεί το κοινό. Φυσικά, ευχαρίστησε και την ομάδα του «Poor Things» για την συνεργασία τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον Γιώργο Λάνθιμο. Μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει πως είναι ο σωστός τρόπος να λες ένα αντρικό όνομα όταν μιλάς σε έναν Έλληνα, όπως το όνομα «Γιώργος».

  • Τα ελληνικά της Άνιστον

Jenny.Gr
Splash News

Τα ελληνικά συζητήθηκαν στα Critic's Choice Awards και για την Τζένιφερ Άνιστον. Η ηθοποιός περπατώντας στο κόκκινο χαλί, άκουσε τον Γιώργο Σατσίδη να την ρωτάει στα ελληνικά «τι κάνεις» και δεν έχασε την ευκαιρία να του απαντήσει χαμογελαστά και ευδιάθετα στα ελληνικά: «Καλά, εσύ;».

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η αντίδραση του, έγιναν το απόλυτο meme της βραδιάς

Jenny.Gr
Splash News

Για το τέλος αφήσαμε μια στιγμή που έχει ήδη γίνει το απόλυτο meme της βραδιάς. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ παρέλαβε το βραβείο «Best Song» για το “I’m Just Ken,” από τη ταινία της Barbie. Μόλις ανακοινώθηκε πως είναι ο μεγάλος νικητής, χωρίς καμία προσπάθεια χάρισε μια από τις καλύτερες αντιδράσεις της βραδιάς. Είτε δεν το περίμενε, είτε δεν κατάλαβε καν πως πρόκειται για το δικό του τραγούδι, είτε απλώς είχε όρεξη για τρολάρισμα.

»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.