CELEBRITIES

Κάνιε Γουέστ: Απέλυσε υπάλληλό του επειδή αρνήθηκε να κουρευτεί


JTeam

29 Απριλίου 2024

Κάνιε Γουέστ: Απέλυσε υπάλληλό του επειδή αρνήθηκε να κουρευτεί
Getty Images/@Neil Mockford
Ακόμα μια κατηγορία εναντίον του Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε Γουέστ βρίσκει τον τρόπο να απασχολεί καθημερινά τα μέσα ενημέρωσης, αφού οι πράξεις του πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια και έτσι έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Μετά τις πρόσφατες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την επιθυμία του να ιδρύσει τη δική του εταιρεία πορνό, με αποτέλεσμα να διαγράψει τα social media, έπειτα από τον βομβαρδισμό αρνητικών σχολίων, έρχεται στο προσκήνιο η δικαστική διαμάχη εις βάρος του.

Ειδικότερα, ένας εργαζόμενος της «Donda Academy» κατηγορεί τον Κάνιε Γουέστ, ότι είχε επιθετική συμπεριφορά και ότι τον απέλυσε λόγω του χρώματος του δέρματός του σε νέα μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή (26/4). Σύμφωνα με αυτή την καταγγελία, ο Μπέντζαμιν Ντεσόν Πρόβο υπέστη σοβαρή συναισθηματική δυσφορία εξαιτίας της συμπεριφοράς που είχε ο Κάνιε Γουέστ.

Jenny.Gr
Unsplash

Ο ίδιος προσλήφθηκε τον Αύγουστο του 2021 για τη θέση του φύλακα στην «Donda Academy». Τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι υπάλληλοι που ήταν μαύροι υπέστησαν άσχημη συμπεριφορά από τον Κάνιε Γουέστ και τα υπόλοιπα μέλη της διεύθυνσης. Όπως αναφέρει, «ο Κάνιε ούρλιαζε συχνά και τιμωρούσε τους μαύρους υπαλλήλους του, ενώ στους λευκούς δεν ύψωσε ποτέ τον τόνο της φωνής του».

Ακόμα, ο Μπέντζαμιν Ντεσόν Πρόβο κατήγγειλε πως έλαβε από τον Κάνιε Γουέστ το τελεσίγραφο «ή κουρεύεσαι ή φεύγεις» και επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές του, απολύθηκε. Αυτός δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που μηνύει τον ράπερ για παραβατική συμπεριφορά και έτσι προστίθεται στη λίστα με τις καταγγελίες εις βάρος του.

Να σημειωθεί, πως έχουν υπάρξει κι άλλες καταγγελίες για ρατσιστική συμπεριφορά κατά του Κάνιε Γουέστ, αφού μαθητές της ακαδημίας του δήλωσαν ότι ο ράπερ απειλούσε να τους κλείσει σε κλουβιά.

Αφού διάβασες για τον Κάνιε Γουέστ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS