CELEBRITIES

Ψάχνεις το απόλυτο single της Κυριακής; Το έβγαλε η Χάιντι Κλουμ σε συνεργασία με τον Τιέστο


Μάγκυ Πετροπούλου

28 Ιανουαρίου 2024

Ψάχνεις το απόλυτο single της Κυριακής; Το έβγαλε η Χάιντι Κλουμ σε συνεργασία με τον Τιέστο
Instagram
Χόρεψε στο ρυθμό του «Sunglasses At Night» και ξέχνα πως αύριο είναι Δευτέρα

Αν ψάχνεις το απόλυτο σάουντρακ για να συνοδεύσεις αυτήν την Κυριακή και να ξεχαστείς για λίγο πριν ξημερώσει η Δευτέρα και αρχίσεις να τρέχεις σαν τρελή για να εκπληρώσεις με επιτυχία όλες τις υποχρεώσεις σου, ε τότε είσαι στο σωστό δρόμο γιατί στο έχω.

Πρόκειται για τη νέα συνεργασία της Χάιντι Κλουμ με τον Τιέστο που μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single με τίτλο, «Sunglasses At Night».

Η παρουσιάστρια και μοντέλο με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, έγραψε: «Συνεχίστε να ονειρεύεστε και αφήνετε κανέναν να σας πει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε».

Και εννοείται πως συμφωνώ απόλυτα μαζί της, γιατί στην παραπάνω πρόταση συμπυκνώνεται η ουσία μιας ευτυχισμένης ζωής.

Στο ασπρόμαυρο βίντεο κλιπ που βλέπεις εδώ, η Χάιντι Κλουμ φοράει τα μαύρα γυαλιά της και χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού, το οποίο, να σε ενημερώσω, είναι διασκευή της μεγάλης επιτυχίας των 80s «Sunglasses At Night» του Corey Hart.

Αυτό είναι το δεύτερο single της Χάιντι Κλουμ. Το πρώτο ήταν σε συνεργασία με τον Σνουπ Ντογκ για το «Chai Tea With Heidi» που είχε κυκλοφρήσει το 2022.

Αυτό ήταν μάλιστα στους τίτλους της 17ης σεζόν του σόου «Germany’s Next Top Model» το οποίο παρουσιάζει εδώ και πολλά πολλά χρόνια με τεράστια επιτυχία.

Λοιπόν, βάλτο στο τέρμα και χόρεψε.... Είναι ακόμα Κυριακή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS