CELEBRITIES

Χάιντι Κλουμ: Η κόρη της, όταν ήταν μικρή, βρήκε την ντουλάπα με τα sex toys και τα έδειξε στους φίλους της


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2024

Χάιντι Κλουμ: Η κόρη της, όταν ήταν μικρή, βρήκε την ντουλάπα με τα sex toys και τα έδειξε στους φίλους της
Πόσα να αντέξει η δόλια μάνα

Ας είμαστε ειλικρινείς για λίγο κι ας παραδεχτούμε ότι οι περισσότεροι, κάποια στιγμή στην παιδική μας ηλικία, ακούσαμε τους γονείς μας να κάνουν σεξ. Μπορεί να μην είπαμε τίποτα, μπορεί να το αφήσαμε να περάσει, αλλά ήταν άβολο. Ε, η κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι, πήγε ένα βήμα παραπέρα και, όταν ήταν μικρή, ψαχούλευε και βρήκε την ντουλάπα με τα sex toys.

«Ήμουν πολύ μικρότερη και σκέφτηκα πως ήταν το πιο κουλ πράγμα του κόσμου. Τα έδειχνα και στους φίλους μου. Και ρώτησα “μαμά, τι είναι αυτό; Μικρόφωνο”», είπε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast Call Her Daddy, που είχε καλεσμένη τη μητέρα της και οι δυο τους έκαναν FaceTime. «Δεν είχα ιδέα τι ήταν. Η μαμά μου έγινε έξαλλη μετά, είπε ότι δεν μπορώ να ψάχνω τα πράγματά της».

«Όντως έκανα επίδειξη στους φίλους μου και έλεγα “δείτε πόσο κουλ είναι αυτό. Η μαμά μου έχει ολόκληρη συρταριέρα”. Και τους έβαλα κρυφά στο δωμάτιό της και την άνοιξα και βγάζαμε βίντεο».

Για τη Λένι, είναι απλώς μία αστεία ιστορία. Για τη Χάιντι Κλουμ, μία από τις πιο άβολες στιγμές της ζωής της.



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.