CELEBRITIES

Grammys 2024: Η Μέγκαν Φοξ και η Χάιντι Κλουμ έδειξαν πώς γίνεται το hotness


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2024

Grammys 2024: Η Μέγκαν Φοξ και η Χάιντι Κλουμ έδειξαν πώς γίνεται το hotness
Instagram: @meganfox
Πριν συνεχίσεις την ανάγνωση, βάλε γυαλιά ηλίου

Σταμάτα ό,τι κάνεις και βάλε το ερ κοντίσιον στο κρύο. Η Μέγκαν Φοξ πήγε στα Grammys με τον σύντροφο της, Machine Gun Kelly, έκανε τα μαλλιά της ροζ και φόρεσε το πιο μικρό metallic mesh dress που έχεις δει ποτέ.

Δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί, ούτε πόζαρε, όμως με ένα δικό της IG post παραλίγο να «ρίξει το ίντερνετ». Φόρεσε πανύψηλα πέδιλα, και δείχνει και το νέο της τατουάζ -ένα μανίκι που, εντάξει, πολύ της πηγαίνει.

Στο κόκκινο χαλί, το hotness έφερε η Χάιντι Κλουμ. Με μαύρη τουαλέτα με spicy λεπτομέρειες, έδειξε πώς ένα σουτιέν μπορεί να γίνει το πιο κομψό και σέξι αξεσουάρ. Κυριολεκτικά, έλαμπε. Πάνω στο φόρεμά της, υπήρχαν κρύσταλλοι που έκαναν το σουτιέν -που αποτελούσε κομμάτι της τουαλέτας-να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο. Πάντα πανέμορφη, πάντα με τέλεια μαλλιά, φόρεσε ασημένια σκουλαρίκια, πολλά δαχτυλίδια και, ως συνήθως, έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.