CELEBRITIES

Η Ζεντάγια φέρνει το country club στην πρεμιέρα της ταινίας της στο Λονδίνο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Απριλίου 2024

Η Ζεντάγια φέρνει το country club στην πρεμιέρα της ταινίας της στο Λονδίνο
SPLASH via Ideal Image
Γιατί η Ζεντάγια και ο Λο Ρόουτς ξέρουν πως να κλέψουν τις εντυπώσεις

Και η Ζεντάγια το έκανε ξανά! Φυσικά μαζί με τον ταλαντούχο στιλίστα της, Λο Ρόουτς, συνεχίζουν το «κυριολεκτικό» styling της ηθοποιού, η οποία παρευρέθηκε μαζί με το υπόλοιπο cast στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Challengers στο Λονδίνο. Το κόκκινο χαλί μύρισε country club.

Η Ζεντάγια φόρεσε ένα maxi λευκό φόρεμα του Thom Browne, με halter λαιμόκοψη, λευκές παγιέτες και μικρές λευκές ρακέτες. Για να γίνει όμως ακόμα πιο ενδιαφέρον το ρούχο, ο σχεδιαστής πρόσθεσε ανάμεσα από τις πιέτες στο τελείωμα του φορέματος κομμάτια από λευκό δίχτυ, ώστε να παρομοιάζει με το δίχτυ στο γήπεδο του τένις. Προφανώς και δεν έλειπαν τα χαρακτηριστικά χρώματα του brand, το λευκό και το κόκκινο, τα οποία ήταν επίσης στο τελείωμα. Το μόνο που μας «κλώτσησε» ήταν ο λευκός φιόγκος.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε αυτό το απίθανο look με μια μεγάλη λευκή κορδέλα, δεμένη ως φιόγκο στα μαλλιά της, με διαμαντένια σκουλαρίκια και chunky βραχιόλι από τον οίκο κοσμημάτων Bulgari και τέλος λευκές μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.