CELEBRITIES

Ρεμπέκα Φέργκιουσον: Ηθοποιοί τη «μαλώνουν» που μίλησε για το bullying από συμπρωταγωνιστή της


JTeam

15 Απριλίου 2024

Ρεμπέκα Φέργκιουσον: Ηθοποιοί τη «μαλώνουν» που μίλησε για το bullying από συμπρωταγωνιστή της
Splash News by Ideal Image
Η ηθοποιός δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από τους συναδέλφους της

Η Ρεμπέκα Φέργκιουσον είχε πει ότι συμπρωταγωνιστής της, της είχε ουρλιάξει στο set και την έκανε να κλάψει. Δεν είχε αποκαλύψει το όνομά του, οπότε ένας-ένας έβγαιναν οι ηθοποιοί και υποστήριζαν ότι δεν αναφερόταν σ’ εκείνους. Τώρα, εκείνη υποστηρίζει ότι πασίγνωστοι συνάδελφοί της την παίρνουν τηλέφωνο όχι για να τη συγχαρούν που βρήκε θάρρος να μιλήσει για το εργασιακό bullying που υπέστη, αλλά για να τη «μαλώσουν».

«Έχω τηλεφωνήματα από εξαιρετικούς ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στο παρελθόν και μου λένε “Καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει, έτσι δεν είναι;”. Κι εγώ σκέφτομαι ότι “Όχι, δεν μου πέρασε από το μυαλό”».

Μιλώντας στο The Jess Cagle Show, η Φέργκιουσον τόνισε ότι δεν περίμενε να το πάρουν προσωπικά τα άτομα που της συμπεριφέρθηκαν καλά/

«Θέλω να πω, δεν είναι δική μου ευθύνη. Δεν με νοιάζει και τόσο. Ξέρεις, είναι όλοι τους τέλειοι αλλά η ιστορία μου είναι δική μου και, αν είσαι καλός άνθρωπος, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός σημείωσε ότι ένωσε καλά που μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της. Εξήγησε, επίσης, ότι υπήρχε λόγος που το έκανε.

«Ο σκοπός της συνέντευξης δεν ήταν να βρεθεί ο άνθρωπος –φυσικά και ο κόσμος θα νοιαστεί. Αλλά χάρηκα που με ρώτησαν, γιατί είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Επειδή το νόημά της ήταν: Υπήρξε κάποια στιγμή στην καριέρα σου που σου φέρθηκαν με τρόπο που άλλαξε την απόφασή σου σχετικά με το αν θέλεις την αλλαγή ή αν θα το δεχτείς –εγώ έτσι “έχτισα” τον εαυτό μου. Και εκείνη η στιγμή, που συνεργάστηκα με εκείνον τον άνθρωπο, ήταν ακριβώς αυτό».

Όταν πρωτοαναφέρθηκε στην άσχημη εμπειρία της, τόνισε πως «ένας πανηλίθιος συμπρωαγωνιστής» της ούρλιαξε στα γυρίσματα μίας ταινίας.

«Θυμάμαι ότι κάτι γινόταν, και αυτός ο άνθρωπος ήταν τόσο ανασφαλής και θυμωμένος που δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τις σκηνές. Και νομίζω ήμουν τόσο ευάλωτη και ένιωθα τόσο άβολα που μου φώναξαν», είχε πει τον Φεβρουάριο.

Δεν ήταν ο Χιου Τζάκμαν, που είχαν παίξει στο Reminiscence, ούτε ο Τομ Κρουζ από το Mission Impossible. Eπίσης, ο Ντουέιν Τζόνσον που ήταν συμπρωταγωνιστής στης στην ταινία Ηρακλής, το 2014, τη στήριξε στα social media.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.