CELEBRITIES

H Μπίλι Άιλις πήγε στο Coachella, φιλήθηκε με influencers και έγινε viral, έτσι απλά υπέροχη


JTeam

16 Απριλίου 2024

H Μπίλι Άιλις πήγε στο Coachella, φιλήθηκε με influencers και έγινε viral, έτσι απλά υπέροχη
Splash by Ideal Image
Η Μπίλι Άιλις διασκέδασε με τις influencers Κουέκλιν Μπλάκγουελ και Οντέσα Αγιόν

Η Μπίλι Άιλις αποτελεί μία από τις stars που έδωσαν το «παρών» στο πρώτο τριήμερο του Coachella στην Καλιφόρνια και διασκέδασε μαζί με την παρέα της. Σε ένα από τα πάρτι, η 22χρονη πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα εθεάθη μαζί με τις γνωστές influencers Κουέκλιν Μπλάκγουελ και Οντέσα Αγιόν να χορεύουν, ενώ ήταν αρκετά διαχυτικές μεταξύ τους.

Τις τελευταίες ώρες, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου στιγμιότυπα, κατά τα οποία η Μπίλι Άιλις ανταλλάσσει φιλιά στο στόμα με τις Κουέκλιν Μπλάκγουελ και Οντέσα Αγιόν, αποτελώντας θέμα συζήτησης.

Σε από τα βίντεο, η 22χρονη τραγουδίστρια του «Bad Guy» φαίνεται να τραβάει το πρόσωπο της διάσημης influencer Κουέκλιν Μπλάκγουελ προς το μέρος της και να τη φιλάει. Σε επόμενο βίντεο, η Μπίλι Άιλις πλησιάζει την Οντέσα Αγιόν, αγκαλιάζονται και χορεύουν.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας παρακολούθησαν τις σχετικές αναρτήσεις που έγιναν στα social media και στήριξαν τη Μπίλι Άιλις, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ζει τη ζωή της, είναι ο εαυτός της και πράττει όπως νιώθει, παρά το γεγονός ότι αποτελεί ένα διάσημο πρόσωπο. Ένας άλλος fan σχολίασε: «Η βασίλισσά μου ζει την καλύτερη ζωή της».

Βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο, στο οποίο η Μπίλι Άιλις φιλάει την Κουέκλιν Μπλάκγουελ, ένας άλλος θαυμαστής σχολιάζει: «Ο τρόπος που δίνουν αυτό το φιλί μαρτυρά πως κάτι φανταστικό συμβαίνει εδώ».

Κι ενώ η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια το είδος της σχέσης που έχει με τις γνωστές influencers, οι τρεις τους φαίνεται πως περνούν πολύ χρόνο μαζί και απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης.

«Ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά ότι μπορώ να σχετιστώ πολύ καλά με τα κορίτσια. Τις αγαπώ τόσο πολύ. Με ελκύουν πραγματικά. Έχω βαθιές σχέσεις με τις γυναίκες στη ζωή μου, τους φίλους στη ζωή μου, την οικογένεια στη ζωή μου. Με ελκύουν σωματικά. Αλλά με τρομάζουν τόσο πολύ και η ομορφιά και η παρουσία τους», είχε δηλώσει η Μπίλι Άιλις στο Vanity τον περασμένο Νοέμβριο.

Στην ίδια συνέντευξη, η Μπίλι Άιλις είχε επιβεβαιώσει ότι είναι queer, κάνοντας έτσι coming out.

Αφού διάβασες για τη Μπίλι Άιλις, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.