COOKING SUGAR, SUGAR

Αμαρτωλό κέικ σοκολάτας με 3 υλικά


JTeam

17 Απριλίου 2024

Αμαρτωλό κέικ σοκολάτας με 3 υλικά
unsplash
Ετοιμάζουμε το πιο αμαρτωλό κέικ με μόνο 3 υλικά: Χωρίς μαγιά, χωρίς αλεύρι και χωρίς γάλα.

Μερικές φορές μόνο λίγα λεπτά και τρία μόνο υλικά αρκούν για να ικανοποιήσουν τις πιο νόστιμες επιθυμίες μας. Τα υλικά για αυτό το γλυκό σίγουρα θα τα βρείτε στο ντουλάπι σας και το αποτέλεσμα θα είναι ένα κέικ με ελαφρώς τραγανή επιφάνεια και υγρό στο εσωτερικό.

Υλικά

300 γρ. σοκολάτα

70 γρ. βούτυρο

4 αυγά

Jenny.Gr
unsplash

Εκτέλεση

Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη λιώνουμε, βάζοντάς τη στον φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Όταν λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε το μαλακό βούτυρο και ανακατεύουμε.

Χτυπάμε τα αυγά για περίπου 10 λεπτά με το σύρμα. Σε αυτό το σημείο αρχίζουμε να προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα σοκολάτας, συνεχίζοντας το ανακάτεμα από κάτω προς τα πάνω, μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αδειάζουμε το μίγμα στη φόρμα του κέικ και ψήνουμε στους 160 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 40-45 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.

Και όσο απολαμβάνετε αυτό το υπέροχο κέικ, μπείτε να διαβάσετε τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερευντήστε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθετε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Καλή απόλαυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.