ΓΑΜΟΣ

Η νέα εποχή του bachelorette είναι εδώ: Μία μυσταγωγική εμπειρία χαλάρωσης, στο Polis Hammam Polis Loutron


JTeam

15 Απριλίου 2024

Η νέα εποχή του bachelorette είναι εδώ: Μία μυσταγωγική εμπειρία χαλάρωσης, στο Polis Hammam Polis Loutron
Πριν την ξεχωριστή μέρα, δώσε στον εαυτό και τους φίλους σου, αυτό που σας αξίζει: Αναζωογόνηση, χαλάρωση και ομορφιά

Όταν έρχεται η στιγμή να οργανώσεις το τέλειο bachelor ή bachelorette, πανικοβάλλεσαι. Δεν θέλεις ατέλειωτα πάρτι –θέλεις χαλάρωση και ηρεμία, κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Κάτι που θα απολαύσεις με την παρέα σου, και που θα σε αναζωογονήσει πριν τη «μεγάλη μέρα».

Αυτό που αξίζει να δοκιμάσεις, βρίσκεται στο Polis Hammam Polis Loutron και σε αφορά, είτε είσαι νύφη, είτε γαμπρός, είτε απλώς ο άνθρωπος που κάνει τα σχέδια για την ξεχωριστή στιγμή των αγαπημένων του. Η τέλεια προετοιμασία για τον γάμο θα γίνει με μία δική της, ξεχωριστή τελετή: Το χαμάμ.

Στο Polis Hammam Polis Loutron σε περιμένει μια μυσταγωγική εμπειρία χαλάρωσης και περιποίησης.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Στα Polis Hammam Polis Loutron θα βρεις τον κλασικό μαρμάρινο ζεστό χώρο με τον εντυπωσιακό τρούλο, με τον πολυγωνικό μαρμάρινο πάγκο, τις σκαλιστές γούρνες με τα τρεχούμενα νερά από τις παραδοσιακές βρύσες, και τα μαρμάρινα ζεστά κρεβάτια όπου γίνεται όλη η ιεροτελεστία της Αυθεντικής Λουτρικής Περιποίησης, σε συνδυασμό με όλα τα παραδοσιακά ενδύματα και υλικά, καθώς και την απαραίτητη χαλάρωση μετά.

Θα κάνεις μάσκα από ειδική άργιλο σε πρόσωπο-σώμα, λουτροθεραπεία με απολέπιση και αφρομασάζ, την οποία ακολουθεί ρόφημα βοτάνων και κρασί με συνοδευτικά στον χώρο relax.

Jenny.Gr

Θα επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου και, ανάλογα με τα «θέλω» και το budget που διαθέτεις, μπορείς να βιώσεις μία πρωτότυπη τελετή χαλάρωσης αποκλειστικά σχεδιασμένη για εσένα. Μία τελετή ομορφιάς και ξεκούρασης που κρατά περίπου μιάμιση ώρα και μπορεί να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μασάζ, περιποίηση σώματος, περιποίηση προσώπου για εσένα, και όλους τους καλεσμένους σου.

Μια ιδανική και απαραίτητη επιλογή για κάθε γαμπρό και νύφη μαζί με τους φίλους τους, προκειμένου να απολαύσουν την προετοιμασία του γάμου τους με διασκέδαση, ενίσχυση της γοητείας τους και μαγικά χάδια ομορφιάς.

Jenny.Gr

Το bachelor/bachelorette του σήμερα, έχει εξελιχθεί. Ήρθε η ώρα να ζήσεις τη νέα εποχή του -και όχι μόνο. Στο νέο Polis Hammam Polis Loutron στην πόλη του Πειραιά, μπορείς να απολαύσεις μία εμπειρία ζωής όλον τον χρόνο, για όλες τις ξεχωριστές στιγμές σου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αποτελεί αγαπημένο spot χαλάρωσης για όλους, τουρίστες και μη.

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.