ΓΑΜΟΣ

Προσκλητήρια και μπομπονιέρες για καλό σκοπό


Ελένη Μπεζιριάνογλου

15 Απριλίου 2024

Προσκλητήρια γάμου
© Unsplash/ Ricardo Moura
Μοιραστείτε τη χαρά σας με όσους σας έχουν ανάγκη!

H ημέρα του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας, είναι σίγουρα μια ημέρα χαράς και γιορτής. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί συγκεντρώνονται για να σας καμαρώσουν και να χαρούν με τη χαρά σας. Θα φανταζόσουν ποτέ ότι αυτή η ξεχωριστή για εσάς ημέρα μπορεί να φέρει χαμόγελα σε πολλούς περισσότερους από όσους γνωρίζεις και έχεις καλέσει;

Μακράν η καλύτερη απόφαση που πήρα για τη βάφτιση του παιδιού μου, ήταν να επιλέξω προσκλητήρια και μπομπονιέρες από το Χαμόγελο του Παιδιού. Επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, βρίσκεις το ιδανικό για την περίσταση σχέδιο, το παραγγέλνεις και αφού εγκρίνεις τις μακέτες, πληρώνεις (σε άκρως ανταγωνιστικές για την αγορά τιμές) και παραλαμβάνεις την ημερομηνία που θέλεις. Τα χρήματα πηγαίνουν φυσικά στις ανάγκες του οργανισμού και εσύ ξέρεις ότι έχεις έναν παραπάνω λόγο να γιορτάζεις εκείνη την ημέρα.

Δες ποιους οργανισμούς μπορείς να στηρίξεις και εσύ αγοράζοντας από εκεί τα απαραίτητα για το γάμο ή τη βάπτιση.

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι που λειτουργεί στο Χαμόγελο του Παιδιού, είναι ένας όμορφος χώρος γεμάτος θετική ενέργεια και διάθεση για δημιουργία. Εθελοντές κι εργαζόμενοι καθημερινά καταβάλλουν τη μέγιστη προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού. Εκτός από τις χειροποίητες μπομπονιέρες που κατασκευάζονται αποκλειστικά από τους εθελοντές του Εργαστηρίου, υπάρχει και μια πλούσια συλλογή σε προσκλητήρια και είδη γάμου και βάπτισης, από βαπτιστικά ρούχα και βεντάλιες με το όνομα του παιδιού, μέχρι σετ κουμπάρου (δίσκος, ποτήρι, καράφα) και βιβλίο ευχών. Εδώ θα βρείς και ψηφιακά προσκλητήρια, ενώ μπορείς να δώσεις στους καλεσμένους σου αντί για μπομπονιέρα μια καρτούλα που λέει ότι προτιμήσατε να κάνετε μια δωρεά στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να χαρίσετε χαμόγελα στα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του όσο και στα παιδιά που στηρίζει μέσα από το σύνολο των δράσεών του.

Περισσότερες πληροφορίες στο hamogelo.gr/gr/el/eshop/

Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Η Αγκαλιά»

Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Η Αγκαλιά»

Η Αγκαλιά υπάρχει για όλες εκείνες τις μητέρες που επέλεξαν να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους, ακούγοντας μόνο τo χτύπο της καρδιάς του. Συμπαραστέκεται σε γυναίκες έγγαμες ή άγαμες, που έχουν υποστεί εγκατάλειψη, κακοποίηση και κοινωνικοοικονομικό αποκλεισμό. Παρέχει υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν, εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να μεγαλώνει το παιδί σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον, και συγχρόνως στηρίζει τους γονείς ηθικά και υλικά. Μπορείς, λοιπόν, να μοιράσεις λίγη από τη χαρά σου και σε άλλες γυναίκες και παιδιά επιλέγοντας προϊόντα γάμου ή βάπτισης από το eshop του συλλόγου.

Περισσότερες πληροφορίες στο eshop.agalia.org.gr/

WWF

WWF

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθεις στο παιδί σου τη σημασία του να σέβεται το περιβάλλον και τα ζώα από το να επιλέξεις προσκλητήρια και μπομπονιέρες με θέμα τα απειλούμενα είδη για τη βάπτισή του ή να κάνεις μια δωρεά αντί μπομπονιέρας; Επιπλέον, μπορείς να ζητήσεις από τους καλεσμένους της βάπτισης ή του γάμου σας αντί να σας φέρουν κάποιο δώρο, να στηρίξουν ένα πρόγραμμα υιοθεσίας απειλούμενου ζώου και να δεις πώς η ομορφότερη στιγμή της ζωής σας μπορεί να αποτελέσει περιβαλλοντικό παράδειγμα προς μίμηση.

Περισσότερες πληροφορίες στο wwf.gr

"Φλόγα" Σύλλογoς Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

"Φλόγα" Σύλλογoς Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Αν θέλεις να στηρίξεις τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, τότε επίλεξε τη Φλόγα για τις προσκλήσεις ή/και τις μπομπονιέρες σου. Στο eshop τους μπορείς να δεις κάποια ενδεικτικά σχέδια, όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού στο εργαστήριό τους για να δείτε μαζί τα σχέδια και να βρείτε το ιδανικό για την ξεχωριστή σας ημέρα. Οι μπομπονιέρες δεν είναι τυποποιημένες, αλλά διαφορετικές κάθε φορά και προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Εδώ μπορείς να δημιουργήσεις και ένα ιδιαίτερο βιβλίο ευχών βάπτισης!

Περισσότερες πληροφορίες στο eshop.floga.org.gr

ARΤεμείς

ARΤεμείς

H ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων) εδώ και 86 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε παιδία και ενήλικες με αναπηρία, με θεραπευτικά και αποκαταστασιακά προγράμματα. Η ARTεμείς ιδρύθηκε το 2014 από την ΕΛΕΠΑΠ δημιουργώντας το πρώτο ελληνικό eshop με δημιουργίες από ΑμεΑ εργαζομένους, αποφοίτους των προγραμμάτων της. Η ομάδα της ARTεμείς (εργαζόμενοι & εθελοντές) βρίσκεται δίπλα σας στις πιο όμορφες στιγμές σας με μοναδικά χειροποίητα είδη γάμου και βάπτισης καθώς και θεματικής διακόσμησης. Ουσιαστικά, αγοράζοντας προσκλητήρια ή μπομπονιέρες από τo www.artemeis.gr στηρίζετε τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για ανθρώπους με αναπηρία.

Περισσότερες πληροφορίες στο events.artemeis.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.