ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Cécred: Το νέο brand της Μπιγιόνσε με προϊόντα μαλλιών είναι επιτέλους εδώ


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2024

Cécred: Το νέο brand της Μπιγιόνσε με προϊόντα μαλλιών είναι επιτέλους εδώ
Cecred
«Το Cécred είναι η κληρονομιά μου, το project που θα έχει τις ρίζες του στους προγόνους μου», δήλωσε η ίδια

Το νέο haircare brand της Μπιγιόνσε είναι επιτέλους εδώ. Το ανακοίνωσε τον περασμένο Μάη, το περιμέναμε, κάναμε υπομονή μέχρι να τελειώσει η περιοδεία της και να ολοκληρωθεί το νέο της άλμπουμ και είμαστε έτοιμοι. Το Cécred, όπως ονομάζεται, κυκλοφορεί κι επίσημα στην αγορά.

Επικεφαλής δεν είναι μόνο η Queen Bey, αλλά και η μητέρα της, Τίνα Νόουλς, μαζί με τον κομμωτή της, Νιλ Φαράινα.

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν 7 προϊόντα –σαμπουάν ενυδάτωσης, διπλό shampoo-scalp, conditioner βαθιάς ενυδάτωσης, μάσκα επανόρθωσης, λοσιόν και ειδική θεραπεία πρωτεΐνης.

Η ιστοσελίδα του brand αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα και conditioner ενυδάτωσης.

«Το Cécred είναι η κληρονομιά μου, το project που θα έχει τις ρίζες του στους προγόνους μου», δήλωσε στο Essence. «Είναι πολλά παραπάνω από μία επιχείρηση. Τα μαλλιά είναι η καταγωγή μας –η ιστορία της οικογένειάς μας. Το να έχουμε πρόσβαση σε σωστά υλικά και να δημιουργούμε τη δική μας τεχνολογία που περιμένουμε να μας κατοχυρωθεί –τώρα, έχουμε μία γραμμή παραγωγής που λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.