ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Brow Tint: H μέθοδος που μεταμορφώνει την εικόνα των φρυδιών και προσθέτει ένταση στο βλέμμα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Απριλίου 2024

Brow Tint: H μέθοδος που μεταμορφώνει την εικόνα των φρυδιών και προσθέτει ένταση στο βλέμμα
IG @taylor_hill
Διορθώνει το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών, βελτιώνοντας συνολικά την εμφάνιση του προσώπου

Μερικές φορές, τα όρια ανάμεσα στο να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση με το beauty look σου και στο να θεωρείς πως είναι λίγο άτονο, είναι πολύ δυσδιάκριτα και ενδέχεται να κρίνονται στη λεπτομέρεια. Αν και είναι πλέον αρκετά γνωστό ότι τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια κολακεύουν και αναδεικνύουν το πρόσωπο κάθε γυναίκας, αυτό για το οποίο «μιλάμε» λιγότερο συχνά αλλά είναι ότι η απόχρωση των φρυδιών είναι εξίσου σημαντική για να επιτύχουμε την ιδανική, απόλυτα ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Jenny.Gr
IG @taylor_hill

Εάν δεν θέλουμε να δεσμευτούμε επιλέγοντας μεθόδους με πιο μόνιμα αποτελέσματα, αξίζει να δοκιμάσουμε το brow tint, μια θεραπεία που μεταμορφώνει άμεσα το βλέμμα αλλά και την εμφάνιση του προσώπου συνολικά.

Brow Tint

Jenny.Gr
IG @taylor_hill

Η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση ημιμόνιμης βαφής που εφαρμόζεται στις λεπτές τρίχες των φρυδιών. Αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να διαμορφώσουμε, να καθορίσουμε και να σκουρύνουμε την φυσική απόχρωση των φρυδιών μας, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πιο πυκνών καλοσχηματισμένων φρυδιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.