ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Λειτουργεί πράγματι το Hair Slugging Trend του TikTok;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

16 Απριλίου 2024

Λειτουργεί πράγματι το Hair Slugging Trend του TikTok;
IG @rosiehw
Η τελευταία τάση στα μαλλιά εμπνέεται από την περιποίηση της επιδερμίδας

Εάν παρακολουθείς τις τάσεις ομορφιάς του TikTok, το slugging δεν είναι μια νέα ιδέα. Βασίζεται σε μια κορεατική τεχνική περιποίησης δέρματος και περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός προϊόντος πλούσιας υφής (συνήθως χρησιμοποιείται η βαζελίνη) που παγιδεύει την υγρασία και εισχωρεί στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτή η skincare τάση ανακουφίζει το δέρμα από προβλήματα, όπως η υπερβολική απολέπιση, ο ερεθισμός από κάποιο προϊόν και η εποχική ξηροδερμία.

Αλλά υπάρχει μια νέα μορφή slugging που έχει κερδίσει αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον των χρηστών στο TikTok - οι λάτρεις του slugging έχουν υιοθετήσει την τεχνική προς όφελος της ομορφιάς των μαλλιών τους. Το hashtag #hairslugging έχει συγκεντρώσει σχεδόν 7 εκατομμύρια προβολές και είναι η τελευταία τάση στα μαλλιά που επηρεάζεται από την περιποίηση της επιδερμίδας.

Hair Slugging

Το hair slugging ακολουθεί την ίδια λογική με το skin slugging: Εφαρμόζουμε μια πλούσια στρώση κάποιου ελαίου ή conditioner σε όλο το μήκος των μαλλιών και τα τυλίγουμε με ένα τουρμπάν για όλη τη διάρκεια της νύχτας. Η θερμότητα που αναπτύσσεται βοηθά το προϊόν να διεισδύσει στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής και στα μαλλιά.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Λειτουργεί το hair slugging;

Οι hair experts λένε ναι. Στην πραγματικότητα, αυτό που επιτυγχάνει η τεχνική του slugging είναι η ενυδάτωση. Το γεγονός αυτό, το καθιστά ιδανικό για ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν ανάγκη από μια βαθιά αναζωογονητική θεραπεία με σκοπό να αποκαλύψουν ξανά την λάμψη τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.