ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 απρόσμενοι τρόποι χρήσης του γλυκολικού οξέος


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

15 Απριλίου 2024

5 απρόσμενοι τρόποι χρήσης του γλυκολικού οξέος
IG @leleberlin
Οι πολλαπλοί τρόποι εφαρμογής γλυκολικού οξέος και τα εκπληκτικά του οφέλη ομορφιάς

Το γλυκολικό οξύ είναι ένα υπέροχο, εξαιρετικά δραστικό συστατικό περιποίησης. Πρόκειται για ένα άλφα υδροξυοξύ (AHA), έναν τύπο χημικού απολεπιστικού που βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και αναζωογονεί την εμφάνιση της επιδερμίδας, χαρίζοντας μοναδική λάμψη.

Η χρήση όμως αυτού του ακαταμάχητου skincare συστατικού δεν προορίζεται αποκλειστικά για εφαρμογή του στο πρόσωπο μέσω κάποιου toner, ορού η κρέμας. Αντίθετα, είναι ένα συστατικό που δίνει λύση σε πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την ομορφιά.

Εναλλακτική χρήση του γλυκολικού οξέος

Jenny.Gr
IG @leleberlin

Πες αντίο στην πιτυρίδα

Το γλυκολικό οξύ βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος από το τριχωτό της κεφαλής και θα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή με αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση.

Αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης στη μασχάλης

Μέρα με τη μέρα και χρήση με τη χρήση, το γλυκολικό οξύ αποχρωματίζει τυχόν κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχές της μασχάλης λόγω laser ή άλλων παραγόντων

Ciao, ακμή πλάτης και γλουτών

Η επιδερμίδα στην περιοχή της πλάτης και των γλουτών μπορεί να έρθει αντιμέτωπη ακριβώς με τα ίδια προβλήματα που έρχεται η επιδερμίδα του προσώπου. Σε αυτά, συγκαταλέγεται και η ακμή η οποία αντιμετωπίζεται εξαιρετικά με τη χρήση γλυκολικού οξέος.

Jenny.Gr
IG @leleberlin

Au revoir, strawberry legs

Εφαρμόντας γλυκολικό οξύ σε ένα βαμβακερό πανί, μπορείς να το περάσεις πάνω από τις πληγείσες περιοχές. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα άλφα υδροξυοξέα (AHAs) για την απολέπιση του δέρματος και επιταχύνει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων και βοηθά στην πρόληψη της συσσώρευσης των πόρων.

Απαλύνει τα ραγισμένα πόδια

Η εποχή των σανδαλιών πλησιάζει. Επομένως, χάρισε λίγη αγάπη στις ξηρές, σκασμένες από τον χειμώνα φτέρνες σου εφαρμόζοντας λίγο γλυκολικό οξύ για να βοηθήσεις στην απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.