REAL LIFE

«Είμαι εδώ για εσένα»: Η ΔΕΗ platinum partner του μεγάλου γυναικείου Forum


Branded Content Team

17 Απριλίου 2024

«Είμαι εδώ για εσένα»: Η ΔΕΗ platinum partner του μεγάλου γυναικείου Forum
H ΔΕΗ δείχνει σταθερά τη στήριξή της στις γυναίκες

Η Παρασκευή 19 Απριλίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί το Women’s Forum 2024 «Είμαι εδώ για εσένα» θα είναι μία μέρα εξερεύνησης και γιορτής του να είσαι γυναίκα. Γιατί πολύ απλά έχει φτιαχτεί από γυναίκες για γυναίκες.

Η καθημερινότητα είναι γεμάτη νέες προκλήσεις και κάθε μία από αυτές γίνεται αφορμή για να διευρύνουμε περαιτέρω τους ορίζοντές μας. Αυτό ακριβώς ενισχύει το «Είμαι εδώ για εσένα». Απευθύνεται στη γυναίκα που προσπαθεί να προσεγγίσει κάθε απαίτηση της καθημερινότητας ως νέα πρόκληση, τη γυναίκα που νοιάζεται, διεκδικεί, θέλει με πάθος και υπομονή, δε βάζει όρια στους ορίζοντες ούτε στα όνειρά της, επιδιώκει την εξέλιξη του εαυτού της και του κόσμου γύρω της, αφουγκράζεται την εποχή στην οποία ζει, είναι δυναμική και τρυφερή, δυνατή με τις αδυναμίες της, επίκαιρη και ρομαντική.

Jenny.Gr

Από ένα τέτοιο γεγονός δε θα μπορούσε να λείπει η ΔΕΗ, ο platinum partner του Forum που θα είναι στο Μέγαρο Μουσικής την Παρασκευή για να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στις γυναίκες. Φωτίζοντας τον χώρο του φουαγιέ με ένα εντυπωσιακό light box, θα πλαισιώσει τον στόχο του γεγονότος, προσφέροντας στο τέλος το δικό της συναρπαστικό και σούπερ πρακτικό δώρο στην goodie bag της ημέρας: ένα powerbank.

Jenny.Gr

Κατά τη διάρκεια του Forum, θα αναλυθούν επτά διαφορετικές θεματικές, με 9 ομιλητές να ανεβαίνουν στη σκηνή και να εμπνέουν το κοινό. Κορυφαίες προσωπικότητες από ποικίλους χώρους, όπως η Ιστορικός – Καθηγήτρια Μαρία Ευθυμίου, η Personal Coach οικογενειακών σχέσεων και κληρονομιάς Matina Agiorgiti, ο Παραολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος Στέλιος Μαλακόπουλος, η Lighting Designer - Επίκουρη Καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. Ελευθερία Ντεκώ, κ.α., θα μοιραστούν προσωπικά βιώματα και οράματά τους. Θα δώσουν απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν, θα προτείνουν τρόπους και θα ανασύρουν ιστορικά παραδείγματα που θα μας βοηθήσουν να προσεγγίσουμε την καθημερινότητα με μία άλλη οπτική.

ΔΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ «ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ»

Το «Είμαι εδώ για εσένα» είναι ένα Forum που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσεις. Γι’ αυτό, κλείσε το εισιτήριό σου εδώ και ζήσε από κοντά τη συναρπαστική εμπειρία.