ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η glamorous Rosie Huntington-Whiteley είναι η νέα ambassador της Tiffany & Co.


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

13 Ιουνίου 2023

Η glamorous Rosie Huntington-Whiteley είναι η νέα ambassador της Tiffany & Co.
Tiffany & Co.
Μεταφέρει την σικ αισθητική της και την αγάπη της για την μόδα

Η Tiffany & Co έχει μια νέα, πολύ διάσημη global house ambassador και της ταιριάζει απόλυτα. Η Βρετανή ηθοποιός, μοντέλο και επιχειρηματίας Rosie Huntington-Whiteley έγινε η τελευταία celebrity του αμερικάνικου luxury jewellery brand, μετά την Zoë Kravitz, τον Jimin των BTS και την Gal Gadot.

Φυσικά η γνωστή Rosie έχει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών ενδιαφερόντων σχετικά με τη μόδα και το στιλ. Η σχέση της με την Victoria's Secret, η συνεργασία της με το brand μαγιό Hunza G, η δική της σειρά lingerie με την Marks & Spencer και φυσικά h ολόδική της επιχείρηση με beauty προϊόντα Rose Inc της έχουν δώσει μια συνολική άποψη του χώρου της μόδας και της ομορφιάς.

Η Rosie πρωταγωνιστεί στην τελευταία high-end συλλογή κοσμημάτων της Tiffany & Co, «Blue Book 2023: Out of the Blue» και φέρνει την κομψότητα και το glamour που την διακατέχουν στην εταιρεία.

Η συλλογή δημιουργήθηκε με βάση την έμπνευση από τα σχέδια του Γάλλου σχεδιαστή κοσμημάτων Jean Schlumberger, τα οποία αποτυπώνουν το ενδιαφέρον του για τους ωκεανούς και τα θαλάσσια πλάσματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.