ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κρίστεν Στιούαρτ με ανατρεπτική εμφάνιση στο Late Night show


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Μαρτίου 2024

Η Κρίστεν Στιούαρτ με ανατρεπτική εμφάνιση στο Late Night show
SPLASH via Ideal Image
Η Κρίστεν Στιούαρτ «ανταλλάζει» τις γόβες για τα άνετα sneakers της στο Late Night show

Η Κρίστεν Στιούαρτ είναι γνωστή για τις ανατρεπτικές και cool ενδυματολογικές επιλογές της, αλλά σε αυτή της την εμφάνιση μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε έξω από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη καθώς πήγαινε στο show Late Night with Seth Meyers, για να συζητήσουν τη νέα της ταινία Love Lies Bleeding με ένα sexy, τολμηρό και εντελώς φρέσκο look.

Η Κρίστεν Στιούαρτ επέλεξε να φορέσει κάτι που γινόταν θέμα συζήτησης -με την καλή έννοια- και τα κατάφερε. Η ηθοποιός συνδύασε ένα δερμάτινο μαύρο blazer με ένα μικροσκοπικό, strappy bralette και μια χοντρή ασημένια αλυσίδα στον λαιμό για λάμψη και δυναμισμό. Από κάτω σέταρε μια μαύρη mini φούστα, μαύρες ζαρτιέρες, μαύρες διάφανες κάλτσες και φυσικά μαύρες Christian Louboutin γόβες. Τα γυαλιά ηλίου και το ανέμελο κούρεμα της έδιναν έναν ακόμα πιο cool αέρα.

Το βράδυ όμως στην εμφάνισή της στο show, η Κρίστεν «πέταξε» τις γόβες και φόρεσε ένα ζευγάρι λευκά sneakers, γιατί η άνεση έχει μεγαλύτερη αξία για την ηθοποιό. Άποψή μας: πολύ πιο updated με τα sneakers.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image
Jenny.Gr
Lloyd Bishop/NBC

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.