ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κιμ Καρντάσιαν πρωταγωνιστεί -και πάλι- στη νέα καμπάνια της Skims


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Απριλίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν πρωταγωνιστεί -και πάλι- στη νέα καμπάνια της Skims
Instagram/skims
Η Κιμ Καρντάσιαν παρουσιάζει τη νέα συλλογή μαγιό της Skims

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα Skims μόλις παρουσίασαν τη νέα τους Swim Shop καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστεί -προφανώς- η ιδρύτρια της εταιρείας, Κιμ Καρντάσιαν. Σε συνεργασία με τον διάσημο φωτογράφο Νικ Νάιτ, η καμπάνια είναι εμπνευσμένη από fashion editorials της δεκαετίας του 2000.

Jenny.Gr
Instagram/skims

Παρουσιάζοντας την πιο hot συλλογή μαγιό που έχει παράγει η εταιρεία μέχρι σήμερα, η καμπάνια επικεντρώνεται στο νέο «Ruby» χρώμα μαζί με το έντονο snake print, ενώ η Κιμ φοράει διάφορα από αυτά, όπως ένα halter, ένα στράπλες ολόσωμο με κοψίματα και ένα μακρυμάνικο top. Φυσικά και μας δείχνει με άλλες λήψεις πως όλοι οι νέοι κωδικοί μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας νέα ενδιαφέροντα σύνολα.

Η νέα συλλογή, The Swim Shop, έχει πάνω από 30 στιλ, συμπεριλαμβανομένων πέντε νέων γραμμών και εφτά Summer Mesh παρεό. Δες στην παρακάτω gallery την καμπάνια της Skims με την Κιμ Καρντάσιαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.