ΣΤΙΛ SHOPPING

Τι beach τύπος είσαι;


24 Ιουλίου 2015

5fba180ec8da86afc3eb44d5c4f6a7bc.jpg

Βρες  το μαγιώ σου, να σου πω τι θα φορέσεις στην παραλία!

Η «επιχείρηση» εύρεσης μαγιώ δεν είναι σίγουρα μια εύκολη υπόθεση του καλοκαιριού πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο beach look. Οι  παράγοντες είναι πολλοί και διαφορετικοί εξετάζοντας σωματότυπο, είδος διακοπών αλλά και το ύφος που επιθυμείτε να υιοθετήσετε το φετινό καλοκαίρι για να είστε…ο εαυτός σας! Ένα είναι το μόνο σίγουρο πως αξίζει να δώσετε ξεχωριστή προσοχή!

Boho Twister

IMG_1450

Το φετινό καλοκαίρι ποντάρει στα λαχούρια, στα aztec prints, στα κρόσσια και στα κεντήματα ανακηρύσσοντας το μποέμ στιλ πρωταγωνιστή της σεζόν. Οι ίδιες συστάσεις λοιπόν ακολουθούν τα beach looks με τα πλεκτά μπικίνι, τα hippie-chic αέρινα κομμάτια και τις δαντελένιες λεπτομέρειες να μονοπωλούν στην παραλία. Μεγάλο τους ατού, τα ψάθινα και fringed αξεσουάρ!

IMG_1451

Tales girl

IMG_1452

Ρομαντικά εμπριμέ λουλούδια, χαριτωμένα πουά ή καρώ μοτίβα δίνουν τον κοριτσίστικο τόνο σε μπικίνι άλλοτε μικροσκοπικά κι άλλοτε σεμνότερα, σε κάθε περίπτωση ονειρικά. Η συνεσταλμένη δαντέλα, τα χαριτωμένα βολάν αγκαλιάζουν με τρυφερότητα τις παστέλ ή ισορροπημένα τολμηρές αποχρώσεις του swimwear. Μην παραλείψετε τα ανάλογα αξεσουάρ που φανερώνουν ξεκάθαρα το αθώο κορίτσι που κρύβεται μέσα σας.

IMG_1453

Αν ανήκετε στην κατηγορία μίας κλασσικής, funky ή diva γυναίκας στην παραλία, τότε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το νέο, καλοκαιρινό τεύχος του HOPE εντελώς δωρεάν για να βρείτε τα υπόλοιπα ολοκληρωμένα beach looks.

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.