ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Office style: 6 κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου αν είσαι 40+


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

19 Απριλίου 2024

Office style: 6 κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου αν είσαι 40+
Instagram/juliaberolzheimer
Ποια είναι τα office κομμάτια που πρέπει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου αν είσαι άνω των 40 ετών

Καθώς μεγαλώνουμε και περνάμε από την ηλικία των 40, πιάνουμε συχνά τον εαυτό μας να αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα στο προσωπικό μας γούστο και το τι θεωρείται αποδεκτό ως επαγγελματικό στιλ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται εξέλιξη, πειραματισμός και να μη φοβόμαστε να αφήσουμε κάποια παλιά αγαπημένα μας κομμάτια στην άκρη.

Δώσε μια ευκαιρία στα βασικά ρούχα μιας γκαρνταρόμπας και πάνω σε αυτά χτίσε το υπόλοιπο look σου, με βάση πάντα την προσωπική σου αισθητική. Επένδυσε στα προσωπικά κοσμήματα και ιδιαίτερα παπούτσια, ενώ κράτα το υπόλοιπο σε πιο χαμηλούς τόνους και καθαρά επαγγελματικό. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 6 κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου αν είσαι άνω των 40 για ένα στιλάτο και διαχρονικό office look. Επένδυσε σε ουδέτερα χρώματα, ώστε οι προσωπικές πινελιές να υπάρχουν, αλλά να μην καθορίζουν όλο το σύνολο. Κράτα σημειώσεις!

1. Το κοστούμι που σου ταιριάζει «γάντι»

2. Το παντελόνι που συνδυάζεται με -σχεδόν- τα πάντα

3. Το ποιοτικό πλεκτό

4. Το γαλάζιο πουκάμισο που φοριέται όλο τον χρόνο

5. Το στιλάτο, αλλά διαχρονικό παλτό

6. Το «κατάλληλο για το γραφείο» τζιν παντελόνι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.