ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Casual Elegance: Τα ανοιξιάτικα σύνολα που θέλουμε να αντιγράψουμε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

11 Απριλίου 2024

Casual Elegance: Τα ανοιξιάτικα σύνολα που θέλουμε να αντιγράψουμε
Instagram/jen_wonders
Και casual και κομψά; Μπορείς να τα έχεις και τα δύο

Τα να σου αρέσει να ντύνεσαι με casual ρούχα δεν είναι κακό. Ίσα ίσα που δείχνει ότι αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου και δεν έχεις την εμμονική ανάγκη να φοράς συνεχώς τις τελευταίες τάσεις της μόδας και statement κομμάτια. Υπάρχει μια ομορφιά σε αυτό το ντύσιμο που πολλές φορές περνάει απαρατήρητη λόγω των πιο βασικών κομματιών που χρησιμοποιούνται.

Φυσικά και casual δεν σημαίνει μη κομψό. Μπορεί ξεκάθαρα να γίνει elegant το look ενσωματώνοντας κλασικά και σικάτα κομμάτια στο σύνολο, χωρίς να φορέσεις ψηλοτάκουνα ή fancy φορέματα. Αυτά τα κομμάτια είναι εντελώς versatile και έχουν την ικανότητα να δουλέψουν το ίδιο σωστά σε ένα πιο formal και σε ένα πιο καθημερινό look. Εμείς σου έχουμε στην παρακάτω λίστα μερικά από τα αγαπημένα μας casual elegant looks, με λίγη βοήθεια από τις «φίλες» μας στο Instagram. Κράτα σημειώσεις!

Δώσε νέα διάσταση στη ζωή σου με τις ανανεωμένες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το JennyGr. Ανακάλυψε τις κρυμμένες δυνατότητές σου και μάθε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Μην μένεις στο Casual Elegance στιλ της άνοιξης, εκμεταλλεύσου τα ανανεωμένα ζώδια του JennyGr και δες τι σου επιφυλάσσει η καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.