ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το διφορούμενο fashion trend που έχει γίνει viral αυτή την άνοιξη


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Απριλίου 2024

Το διφορούμενο fashion trend που έχει γίνει viral αυτή την άνοιξη
Instagram/annelauremais
Ένα νέο trend έχει γίνει το απόλυτο viral αυτή την άνοιξη

Όταν στο Instagram feed μας εμφανίζεται ένα νέο trend, δεν μπορούμε παρά να του δώσουμε τη σημασία που του αξίζει. Εδώ και δύο σεζόν περίπου βλέπουμε τη συνεχόμενα αυξανόμενη τάση ενός διφορούμενου trend: φόρμα adidas και μπαλαρίνες. Με την πρώτη ματιά αναφωνείς «Καλωσήρθες 2006», αλλά με μια πιο προσεκτική ανάλυση μπορείς να το εκτιμήσεις για αυτό που πραγματικά είναι. Μιλάμε για ένα εξαιρετικά casual, άνετο και cool συνδυασμό, που σίγουρα δεν είναι για κομψές και διαχρονικές εμφανίσεις.

Οι φόρμες ζουν την καλύτερη ζωή τους αυτή τη σεζόν και φυσικά οι μπαλαρίνες είναι εδώ και δύο χρόνια περίπου στην κορυφή της λίστας των pop παπουτσιών, οπότε το να αντιγράψεις το look -αν θέλεις- είναι αρκετά εύκολο. Συνδύασέ το με γιλέκο, t-shirt ή απλό πουκάμισο. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε ιδέες για το πώς να σετάρεις το νέο trend της φόρμας με τις μπαλαρίνες. Κράτα σημειώσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.