ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Λευκό πουκάμισο: Το διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας μας που έγινε απαραίτητο


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

22 Απριλίου 2024

Λευκό πουκάμισο: Το διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας μας που έγινε απαραίτητο
Instagram/lunaisabellaa
Το λευκό πουκάμισο που λατρεύτηκε από όλες τις γυναίκες

Λίγα κομμάτια είναι τόσο διαχρονικά όσο ένα λευκό πουκάμισο. Το versatile και υποτιμημένο αυτό ρούχο αποτελεί τον ιδανικό καμβά για ατελείωτα looks. Καθώς προχωράμε προς τους πιο θερμούς μήνες, έρχεται η ώρα του να λάμψει δυνατά. Πιάσε λοιπόν το λευκό σου πουκάμισο και ξεκλείδωσε τις στιλιστικές δυνατότητές του.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, από ένα εντελώς casual event, έως και μια black tie περίσταση. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, καθώς το ρούχο αυτό προσδίδει κύρος, φρεσκάδα και μια ανδρόγυνη προσέγγιση που ξεπερνά τα όρια της ηλικίας. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε μερικά από τα αγαπημένα μας looks με λευκό πουκάμισο για αυτή την άνοιξη, με την βοήθεια των «φίλων» μας από το Instagram. Ρίξε μια ματιά και κράτα σημειώσεις!


Αφού διάβασες για το λευκό πουκάμισο, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.