ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Mesh shoes: Πώς να φορέσεις τα παπούτσια του viral trend


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Απριλίου 2024

Mesh shoes: Πώς να φορέσεις τα παπούτσια του viral trend
Instagram/clairerose
Τα mesh παπούτσια συνεχίζουν την κυριαρχία τους και αυτή τη σεζόν

Το viral fashion trend που έπεισε τους fashion enthusiasts να αφήσουν στην άκρη τα τακούνια τους δεν είναι άλλο από το mesh trend ή αλλιώς τα διάφανα παπούτσια. Ξέρουμε όλοι πως οι μπαλαρίνες, τα loafers και τα chunky σανδάλια κάνουν την guest εμφάνισή τους αυτή τη σεζόν, αλλά τα πλέον τα mesh τους έχουν κλέψει όλη τη δόξα.

Μετά το 2019 που η Bottega Veneta μας σύστησε τα Stretch στιλ, το trend αυτό άρχισε σιγά σιγά να εξαπλώνεται μέχρι τη στιγμή που έγινε το μεγάλο μπαμ με τις mary janes του Alaia. Αυτά λοιπόν τα viral παπούτσια πώς τα φοράμε; Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να αναδείξουμε τη διαφορετικότητά τους; Υπάρχουν do’s & don’ts; Και όμως μπορείς να τα φορέσει με ό,τι σου αρέσει, δεν υπάρχουν περιορισμοί, εκτός φυσικά από ένα προσεγμένο πεντικιούρ. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε ιδέες για τα δικά σου looks με διάφανα παπούτσια. Κράτα σημειώσεις!


Αφού διάβασες για τα mesh shoes, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.