ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ποια είναι τα κομμάτια μιας βασικής γκαρνταρόμπας;


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

8 Μαΐου 2024

Ποια είναι τα κομμάτια μιας βασικής γκαρνταρόμπας;
Instagram/_jessicaskye
Τα κομμάτια της βασικής γκαρνταρόμπας όλων των γυναικών είναι δέκα

Τα κομμάτια μιας βασικής γκαρνταρόμπας είναι κοινά για όλες τις γυναίκες, αλλά στην τελική τι σημαίνει αυτό; Μια βασική γκαρνταρόμπα είναι αυτή που έχει μέσα τα 10 κομμάτια που χρειαζόμαστε για διαχρονικά και ευκολοσυνδύαστα σύνολα. Όλα τα κομμάτια της μπορούν να σεταριστούν μεταξύ τους και μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε προσωπικό στιλ. Δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένες ηλικίες, ενώ χρωματικά πρέπει να κινούνται σε ασπρόμαυρη παλέτα ή με γήινες αποχρώσεις.

Εκτός από τα 10 αυτά κομμάτια υπάρχουν και μερικά ακόμα σε δευτερεύοντες θέσεις, που καλό είναι όταν αποκτήσουμε όλη τη βασική γκαρνταρόμπα, να συνεχίζουμε χτίζοντας με τα δευτερεύοντα. Είναι προτιμότερο να είναι ποιοτικά, ώστε να αντέξουν στο τεστ του χρόνου, εφόσον μιλάμε για κλασικά, διαχρονικά κομμάτια. Στην παρακάτω λίστα σου τα παραθέτουμε ένα ένα για να δεις τι λείπει από τη δική σου γκαρνταρόμπα και να προσπαθήσεις σιγά σιγά να δημιουργήσεις τη ντουλάπα που χρειάζεσαι, ώστε να έχεις πάντα «κάτι να φορέσεις», χωρίς να κάνει άσκοπες αγορές. Κράτα σημειώσεις!

1. Το τζιν παντελόνι

2. Το μαύρο blazer

3. Το λευκό πουκάμισο

4. Το λευκό t-shirt

5. Το μαύρο tailored παντελόνι

6. Η μπεζ καπαρντίνα

7. Τα λευκά sneakers

8. Η μαύρες γόβες

9. Το καμηλό παλτό

10. Η μαύρη τσάντα

Αφού διάβασες τα κομμάτια μιας βασικής γκαρνταρόμπας, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.