UPDATE

H Khloé Kardashian για τον γιο της μέσω παρένθετης μητέρας: «Ένιωσα ένοχη, δυσκολεύτηκα να τον νιώσω κοντά μου»


JTeam

26 Μαΐου 2023

 H Khloé Kardashian για τον γιο της μέσω παρένθετης μητέρας: «Ένιωσα ένοχη, δυσκολεύτηκα να τον νιώσω κοντά μου»
@khloekardashian
Η Khloé έχει αποκτήσει δύο παιδιά, μια κόρη την οποία γέννησε η ίδια, αλλά και έναν γιο μέσω παρένθετης μητέρας

Για την εμπειρία της απόκτησης παιδιού, μέσω παρένθετης μητέρας μίλησε η Khloé Kardashian, περιγράφοντάς την ως μια δύσκολη διαδικασία. Μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Tristan Thompson, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες απόκτησης δεύτερου παιδιού, ωστόσο για την ίδια, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι ακριβώς όπως τα περίμενε. «Εύχομαι κάποιος να ήταν ειλικρινής σχετικά με την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές σε αυτή τη διαδικασία», δήλωσε μεταξύ άλλων η Khloé.

Στην απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης, γίνεται αρχικά γονιμοποίηση των ωαρίων και των σπερματοζωαρίων του ζευγαριού και στη συνέχεια, το έμβρυο μεταφέρεται στην παρένθετη μητέρα, η οποία κυοφορεί και προχωρά στον τοκετό.

H Khloé απέκτησε την πρώτη της κόρη το 2018, την 5χρονη σήμερα True Thompson, την οποία έφερε η ίδια στον κόσμο. Το 2021, το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε τις διαδικασίες απόκτησης παιδιού, μέσω παρένθετης, με αποτέλεσμα να υποδεχτούν στον κόσμο τον ενός έτους σήμερα Tatum.

«Νιώθω μεγάλη ενοχή που η γυναίκα αυτή έφερε στον κόσμο το παιδί μου», δηλώνει αρχικά η Kardashian. «Μόλις πήρα το μωρό και πήγα σε ένα δωμάτιο, ένιωθα κάπως διαχωρισμένη από εκείνο. Είναι μια πολύ μεταβατική εμπειρία, η οποία δεν έχει να κάνει με το παιδί».

Στη συνέχεια, η star εξομολογήθηκε στην αδερφή της Kim, (η οποία έχει επίσης αποκτήσει δύο παιδιά μέσω παρένθετης), πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. «Εύχομαι κάποιος να μπορούσε να είναι ειλικρινής σχετικά με το θέμα της παρένθετης μητέρας. Γιατί υπάρχει διαφορά σε αυτό. Είναι πολύ ωραίο, αλλά πολύ διαφορετικό».


Η όλη διαδικασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την ίδια, δηλώνοντας πως ήταν αρκετά παράξενο να αποκτήσεις παιδί μέσω παρένθετης. Σε ερώτηση αν νιώθει λιγότερο συνδεδεμένη με τον γιο της από την κόρη της, η ίδια απάντησε καταφατικά.

Το διάσημο ζευγάρι μετά τις απιστίες του Tristan Thompson, έχει ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Το 2016 ήταν η πρώτη φορά που δημοσιεύματα μιλούσαν για απιστία του διάσημου μπασκετμπολίστα, με το ζευγάρι να χωρίζει. Λίγο αργότερα όμως, οι δυο τους ήταν και πάλι μαζί μέχρι το 2019, όταν ήρθαν στη δημοσιότητα ξανά θέματα απιστίας του Thompson. Το αποκορύφωμα όμως, ήταν το 2021 όταν ο Thompson απέκτησε ένα ακόμη παιδί με την Maralee Nichols, όσο ήταν ακόμη μαζί με την Khloé.

Μετά τα αποτελέσματα του τεστ DNA, τα οποία έδειξαν πως ο ίδιος είναι πατέρας του παιδιού, ζήτησε δημόσια συγγνώμη προς την Khloé, με το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά και την Kardashian να κατακεραυνώνει τους θαυμαστές που πίστευαν πως θα είναι ξανά μαζί με τον Thompson.