UPDATE #NOW

Bill Murray: Χιονοστιβάδα κατηγοριών για κακοποιητική συμπεριφορά, τώρα από ηθοποιούς του SNL


Κλέλια Φατούρου

17 Οκτωβρίου 2022

Bill Murray: Χιονοστιβάδα κατηγοριών για κακοποιητική συμπεριφορά, τώρα από ηθοποιούς του SNL
Ο Bill Murray φερόταν με απίστευτη σκληρότητα στους συνεργάτες του, ενήλικες και μη

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, αλλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα νέες καταγγελίες από γυναίκες. Όπως όλα δείχνουν, ο Murray παρενοχλεί γυναίκες σεξουαλικά και μισεί τους άντρες, χωρίς να έχει πρόβλημα να τους επιτεθεί λεκτικά ή σωματικά. Αν μη τι άλλο, δεν κάνει διακρίσεις ο Bill.

Μέσα στις τελευταίες ημέρες, γνωστοί ηθοποιοί μίλησαν λεπτομερώς για τη συμπεριφορά του ηθοποιού και για το μέχρι πού έχει φτάσει ο θυμός του, ειδικά σε ό,τι αφορά συναδέλφους. «Όταν ήμουν 9 χρονών, έκανα ένα διαφημιστικό για το Saturday Night Live, μαζί με τη Mary Gross που αφορούσε τα παιδιά και τι σκέφτονται για τα Χριστούγεννα», διηγείται σήμερα ο Seth Green. Εκείνη την ώρα, ο Murray ήταν backstage και έβλεπε τηλεόραση. Επίσης, ήταν ο οικοδεσπότης εκείνου του επεισοδίου.

«Με είδε που καθόμουν στο μπράτσο της καρέκλας του και το έκανε θέμα. Αν και η μαμά μου μου έκανε νόημα να σηκωθώ επειδή ο Murray ήταν εκνευρισμένος, εγώ αρνήθηκα». Και του είπε πόσο αγενές είναι να ζητάς από ένα παιδί να σηκωθεί από την καρέκλα και ότι είναι κακό παιχνίδι εξουσίας. Και μπράβο στο 9χρονο για αυτή την ωριμότητα.

«Με σήκωσε από τους αστραγάλους, με κράτησε ανάποδα και με έβαλε πάνω από έναν κάδο, λέγοντας ότι τα σκουπίδια πάνε στα σκουπίδια. Εγώ ούρλιαζα, κουνιόμουν και είχα απόλυτη οπτική επαφή με τα γεννητικά του όργανα. Με έριξε μέσα, έκλεισε το καπάκι κι εγώ πήγα τρέχοντας στο καμαρίνι μου για να κλάψω». Και αν νομίζεις ότι τελειώνουμε εδώ, έχουμε και άλλους ηθοποιούς, ευτυχώς ενήλικες.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Rob Schneider υποστηρίζει ότι μισούσε τους πάντες στο SNL, με κορυφαίες προτιμήσεις τους Adam Sandler και Chris Farley. Πριν καν εμφανιστεί ο Murray στο σετ, το cast δέχτηκε μία προειδοποίηση από τον σκηνοθέτη. «Ο Bill Murray θα έρθει και θα αλλάξει τους διαλόγους. Θα αλλάξει γενικά τα πράγματα, και θα είναι υπέροχο, αλλά δεν ξέρουμε αν θα έρθει ο καλός ή ο σκληρός Bill». Μπορείτε να καταλάβετε πού πηγαίνει αυτή η ιστορία.

«Είναι πάρα πολύ καλός με τους fans. Όχι τόσο με εμάς. Μας μισούσε στο SNL. Μάς σιχαινόταν. Ειδικά τον Chris Farley». Ο Schneider εικάζει ότι επειδή ο Farley είχε το στιλ κωμωδίας του John Belushi και ήταν πάντα εκτός ελέγχου, πράγμα που μάλλον δεν άντεχε ο Murray. «Αυτή είναι η δική μου ερμηνεία, αλλά μάλλον την πιστεύω 50%». Μισούσε επίσης τον Adam Sandler, μάλλον για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Επειδή δεν μπορούσε να ακολουθήσει το δικό του groove. Όλα αυτά μάλλον έγιναν στις αρχές του '90, την εποχή όπου τον κατηγορεί και η Geena Davis για παρενόχληση. Εδώ θα είμαστε και για τις επόμενες αποκαλύψεις. Δυστυχώς.