WELL BEING

Τζένιφερ Άνιστον: Οι wellness συνήθειες που αγάπησε και έγιναν τρόπος ζωής της


JTeam

30 Ιανουαρίου 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Οι wellness συνήθειες που αγάπησε και έγιναν τρόπος ζωής της
IG @jenniferaniston
Διαλειμματική νηστεία και ολιστικές προπονήσεις, είναι μερικές από αυτές

Είναι πολλά τα όσα θαυμάζουμε στην Τζένιφερ Άνιστον και σίγουρα δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση. Είναι επίσης πολλά τα όσα έχουμε να μάθουμε από τη διάσημη ηθοποιό, η οποία κατά καιρούς μιλάει τόσο για τη ζωή, την καριέρα, τις ανθρώπινες σχέσεις, την καλή υγεία, και την ομορφιά.

Αυτή τη φορά θα εστιάσουμε κυρίως στις wellness συνήθειες που έχει μοιραστεί, μιας και ειναι ακόμη Ιανουάριος και χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω selfcare.

Ποιές είναι λοιπόν, οι 4 αγαπημένες wellness συνήθειες της Jennifer Aniston;

Μακριά από οθόνες τις πρώτες 2 ώρες της ημέρας

Είναι ένας κανόνας που ακολουθεί εδώ και χρόνια η Άνιστον, και είχε αποκαλύψει τη συνήθεια της σε μια από τις συνεντεύξεις της στο Harper’s Bazaar. Η ίδια δήλωσε πως τις πρώτες δυο ώρες της ημέρας της, μένει μακριά από οθόνες. Είτε αυτό είναι το κινητό της, ή η τηλεόραση. Το να τσεκάρεις την επικαιρότητα και το κινητό σου, εκκρίνει απότομα την ντοπαμίνη στον εγκέφαλο, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα χαμηλά επίπεδα ενέργειας μέσα στην ημέρα, αλλά και ανισορροπία στις ορμόνες. Αν θες να μάθεις περισσότερα γι’ αυτή τη συνήθεια, και το “dopamine detox”, τσέκαρε εδώ.

Περπάτημα με τους σκύλους της

Μια ακόμη συνήθεια που αφορά τον wellness τομέα, είναι η καθιερωμένη βόλτα με τα σκυλιά της. Για την Άνιστον, είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας της και συνήθως δεν την παραλείπει όσο κουρασμένη και αν είναι. Πέρα από τα αμέτρητα οφέλη που έχει το περπάτημα στην υγεία, είναι και μια στιγμή να δεθεί με τα κατοικίδια της, που τόσο λατρεύει.

Ποικιλία στις προπονήσεις

Η ηθοποιός βαριέται εύκολα και γι’ αυτό ο προπονητής της φροντίζει να τις προσφέρει ασκήσεις που κάνει για πρώτη φορά. Επιλέγει προγράμματα ολιστικά, για κάθε ομάδα μυών του σώματος της, και δεν ακολουθεί σχεδόν ποτέ το ίδιο πρόγραμμα κάθε μέρα. Βάζει ποικιλία και διασκέδαση για την προπόνηση της, και έτσι δεν χάνει το κίνητρο και την πειθαρχία της σχετικά με τη γυμναστική της.

Fasting / Διαλειμματική νηστεία

Η διαλειμματική νηστεία είναι μια επίσης δημοφιλής τακτική, η οποία υπόσχεται διαχείρηση βάρους, αλλά και μείωση της φλεγμονής στο σώμα. Για να ενημερωθείς κατάλληλα για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο αποτελεί και αναπόσπαστο κομμάτι από την wellness ρουτίνα της Άνιστον, συνέχισε να διαβάζεις εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.