CELEBRITIES

Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλύπτει την τελευταία συνομιλία με τον τον Μάθιου Πέρι, το πρωί πριν πεθάνει


JTeam

12 Δεκεμβρίου 2023

Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλύπτει την τελευταία συνομιλία με τον τον Μάθιου Πέρι, το πρωί πριν πεθάνει
Όσα αποκάλυψε δημόσια η Τζένιφερ Άνιστον, περίπου έναν μήνα μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Στο Variety παραχώρησε συνέντευξη η Τζένιφερ Άνιστον, όπου αναφέρθηκε ξανά στον Μάθιου Πέρι και τον αιφνίδιο θάνατο του, στις 28 Οκτωβρίου. Στην συνέντευξη της, μίλησε για την τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί με τον Μάθιου. Ήταν το πρωί εκείνης της ημέρας. «Η τελευταία φορά που μιλήσαμε, ήταν το πρωί της ημέρας που πέθανε», είπε η Άνιστον. Η ίδια του είχε στείλει ένα μήνυμα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες. Αυτό που αποκάλυψε όμως, αφορούσε την συμπεριφορά του ηθοποιού λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Είχε αρχίσει να μπαίνει σε φόρμα. Ήταν ευτυχισμένος και αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Του έστελνα κυριολεκτικά αστεία μηνύματα εκείνο το πρωί. Δεν πονούσε. Δεν πάλευε. Ήταν ευτυχισμένος. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήταν πραγματικά υγιής. Δούλεψε τόσο σκληρά. Πραγματικά αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση. Μου λείπει πολύ. Μας έκανε να γελάμε πολύ δυνατά», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον.

Jenny.Gr
IG/jenniferaniston

Η Ρις Γουίδερσπουν, η οποία μίλησε και αυτή στο περιοδικό, είχε συμμετάσχει ως guest star σε δύο επεισόδια της σειράς «Φιλαράκια» και μίλησε για το πόσο κοντά υπήρξαν, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μάθιου Πέρι ως φίλοι.

«Ήσασταν όλοι τόσο κοντά. Είναι απίστευτο αυτό που γεννήθηκε από αυτές τις φιλίες και το πώς εσείς πάντα φροντίζατε ο ένας τον άλλον για χρόνια. Είναι πραγματικά όμορφο και έθεσε πρότυπα και για τη δική μας δουλειά, με τον τρόπο που σέβεστε ο ένας τον άλλον», τόνισε.

Jenny.Gr
@friends/instagram

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάθιου Πέρι, βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου, σε ηλικία 54 ετών. Μετά την είδηση του θανάτου του, οι συμπρωταγωνιστές του από τα «Φιλαράκια», Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ Λε Μπλανκ και Λίζα Κούρντοου, ανάρτησα στα social media συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετώντας το φίλο τους.

Το καστ φέρεται επίσης να «σχεδιάζει μια ειδική επανένωση» για να τιμήσει τον Μάθιου Πέρι στην επερχόμενη τελετή απονομής των βραβείων Emmy.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.