ΖΩΔΙΑ

Οι τυχεροί του ζωδιακού: Αυτά τα 3 ζώδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γίνουν εκατομμυριούχοι


JTeam

17 Απριλίου 2024

Οι τυχεροί του ζωδιακού: Αυτά τα 3 ζώδια έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γίνουν εκατομμυριούχοι
Unsplash
Όλοι θα το θέλαμε, ωστόσο 3 είναι τα πιο τυχερά ζώδια, σύμφωνα με τα άστρα

Τα ζώδια, όπως γνωρίζουμε, μπορούν να μιλήσουν για χαρακτήρες και να φωτογραφίσουν προσωπικότητες, ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο «The Small Business Blog», υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν εκατομμυριούχοι κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Και αυτά δεν είναι άλλα από τους Ζυγούς, τους Ιχθείς και τους Ταύρους. Δύο ζώδια της γης και ένα ζώδιο του νερού μπορεί να δουν τη ζωή τους να αλλάζει και τον τραπεζικό λογαριασμό τους να γεμίζει μηδενικά. Το εν λόγω άρθρο ανέφερε πως, το 88% των εκατομμυριούχων είναι άνδρες, το 65% των εκατομμυριούχων είναι λευκοί και το 90% των εκατομμυριούχων έχουν περάσει το 50ο έτος της ηλικίας τους.

Τα χρυσά ζώδια της αστρολογίας

Ζυγός

Το 12% των εκατομμυριούχων του πλανήτη είναι Ζυγοί. Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη και έχει αδυναμία στα ακριβά πράγματα της ζωής. Είναι πολύ κοινωνικός και γνωρίζει πως για να περάσει στο επόμενο επίπεδο πρέπει να είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και δικτυωμένος. Ακόμα ένα προτέρημά του είναι η πειθώ. Ένας Ζυγός μπορεί να σε κάνει να πιστέψεις ό,τι λέει και γιατί όχι να σε πείσει να του δώσεις χρήματα. Ένας από τους διασημότερους Ζυγούς εκατομμυριούχους είναι ο Ράλφ Λόρεν.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς εκατομμυριούχοι καταλαμβάνουν το 11% του πλανήτη. Γεννήθηκαν για να πουλήσουν την αστείρευτη φαντασία τους και να γίνουν πλούσιοι μη χάνοντας, όμως, ποτέ την ψυχραιμία τους. Στη λίστα με τους διάσημους εκατομμυριούχους που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων συγκαταλέγονται ο Μπερνάρ Αρνό, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LVMH, της μεγαλύτερης εταιρείας πολυτελείας στον κόσμο, αλλά και ο συνιδρυτής της Nike, Φιλ Νάιτ.

Ταύρος

Οι Ταύροι αντιστοιχούν στο 10% των εκατομμυριούχων του πλανήτη. Ένας Ταύρος λατρεύει τα ακριβά πράγματα και επιδιώκει την άνεση χωρίς εκπτώσεις. Είναι επίμονος, του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να κινεί τα νήματα, σύμφωνα με όσα έχει στο μυαλό του, προκειμένου να επιτύχει. Παραδείγματα Ταύρων που είδαν την περιουσία τους να γιγαντώνεται μέσα σε λίγα χρόνια είναι ο συνιδρυτής και CEO του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ και ο μεγιστάνας Τζέιμς Ντάισον.

Αφού διάβασες για τα ζώδια που μπορεί να πλουτίσουν σε αυτή τη ζωή, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.