ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και σεξ: Τα 3 ζώδια που πρέπει να βγεις, αν θέλεις πάθος στη ζωή σου


JTeam

16 Απριλίου 2024

Ζώδια και σεξ: Τα 3 ζώδια που πρέπει να βγεις, αν θέλεις πάθος στη ζωή σου
Unsplash
«Νύχτα μου, είσαι για έναν μάγκα που κανείς ποτέ δεν θα μας τον ξεχάσει;»

Στον κόσμο της αστρολογίας κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, για άλλα φημίζεται ενώ άλλα αποτελούν αρνητικό κομμάτι του. Μέσα σε όλες τις κατηγορίες που έχουν κατά καιρούς φτιαχτεί, υπάρχει κι εκείνη που περιλαμβάνει τα τρία ζώδια που είναι γνωστά για το καλό σεξ και τις νύχτες πάθους που χαρίζουν στους συντρόφους τους.

Μπορεί τα κριτήρια για καλό σεξ να είναι υποκειμενικά, όμως τα συγκεκριμένα ζώδια βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν με τους παρτενέρ τους με σκοπό την ευχαρίστηση και των δύο. Είναι ευγενικοί και γνωρίζουν τον τρόπο να καλύπτουν όλες τις ανάγκες που έχει το ταίρι τους. Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι οι δύο πλανήτες που σχετίζονται με τη σεξουαλική ζωή και κυβερνούν τα εν λόγω ζώδια. Φημίζονται για το πάθος τους, συνεπώς δεν βρίσκονται τυχαία σε αυτό το άρθρο.

Τα ζώδια που φημίζονται για το πάθος τους στο σεξ

Ταύρος

Ο Ταύρος, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό και επιθυμεί να περνάει όσο το δυνατόν καλύτερα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Σκοπός του Ταύρου είναι νιώθει ευχαρίστηση τόσο ο ίδιος όσο και το ταίρι του και έτσι χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές για να το καταφέρει. Έχει αδυναμία στα προκαταρκτικά παιχνίδια και δίνει μεγάλη σημασία στα φιλιά και στα αγγίγματα.

Ζυγός

Ο Ζυγός κυβερνάται επίσης από την Αφροδίτη και παρά το γεγονός ότι είναι ονειροπόλος φημίζεται για τις επιδόσεις του στο σεξ. Το πάθος είναι πολύ σημαντικό και αν δεν υπάρχει, βαριέται και προχωράει παρακάτω. Μια νύχτα με έναν Ζυγό δεν θα μπορούσε να μην είναι ρομαντική και γεμάτη αγάπη, ενώ χαρακτηρίζεται από αμοιβαία ευχαρίστηση. Λατρεύει τα παιχνίδια ρόλων και σκοπός του είναι να κάνει πραγματικότητα όλες τις φαντασιώσεις που έχει το ταίρι του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Άρη και τον Πλούτωνα και φημίζεται για το πάθος στη σεξουαλική ζωή του. Είναι διαισθητικός, συναισθηματικός και απολαμβάνει να ανακαλύπτει τον σύντροφό του. Τα παιχνίδια ρόλων βρίσκονται μέσα στη λίστα με τις προτιμήσεις του, όπως επίσης και το μυστήριο. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την επόμενη κίνηση ενός Σκορπιού, όπως σύμφωνα με την αστρολογία, αποκλείεται να μην σου αρέσει. Είναι ένα στοργικό ζώδιο και χαίρεται να παίρνει πρωτοβουλίες.

Δώσε νέα διάσταση στη ζωή σου με τις ανανεωμένες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το JennyGr. Ανακάλυψε τις κρυμμένες δυνατότητές σου και μάθε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Μην μένεις σε όσα σε κρατούν πίσω, εκμεταλλεύσου τα ανανεωμένα ζώδια του JennyGr και δες τι σου επιφυλάσσει η καθημερινότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.