ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (18/04): Ρίξτε μία δεύτερη ματιά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

17 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (18/04): Ρίξτε μία δεύτερη ματιά - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα και ενημερωθείτε αναλυτικά

Σήμερα μεταξύ 14:00 και 16:00 αποφύγετε σημαντικές δράσεις λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Το πέρασμά της στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη ή τουλάχιστον σε μια σειρά περισσότερο ελεγχόμενη. Ο χορηγός της, Ερμής, ακόμη ανάδρομος μπορεί να δυσκολέψει αυτή τη διαδικασία γιαυτό να είστε προσεκτική/ός και να κάνετε τα πράγματα χωρίς βιασύνη.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, τα σημερινά πλανητικά δρώμενα επηρεάζουν θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, πολλά πράγματα σε λίγες ημέρες θα μπορούν να σας δίνουν χαρά, γι' αυτό αξίζει η υπομονή σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα φέρνουν ιδιαίτερη κινητικότητα σε ότι αφορά το σπίτι και την προσωπική σας ζωή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μια λάθος κίνηση ή μια κουβέντα που δεν την έχετε σκεφτεί πολύ καλά σήμερα μπορεί να σας πάει σε διαφορετική οδό από αυτή που θα θέλατε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα ο νους σας ταξιδεύει και αυτό είναι κάτι όμορφο και θα σας γαληνέψει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, οι πλανητικές δυναμικές σας επηρεάζουν άμεσα φέρνοντας πολλά ενδιαφέροντα (και μη) πράγματα στο δρόμο σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα το μυαλό σας είναι σε διάφορα και διαφορετικά μέρη και πιθανά να μην είναι εύκολο να επιλέξετε και να εστιάσετε σε μια μόνο κατάσταση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν κυρίως σε κοινωνικά θέματα, ωστόσο θα πρέπει να προχωρήσετε με πιο προσεκτικά βήματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα θα πρέπει να βαδίσετε με σταθερά βήματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να κάνετε βήματα τα οποία στηρίζονται κυρίως σε εμπνεύσεις ή δημιουργικά ενδεχόμενα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, προσωπικές σας ανάγκες στην πρώτη γραμμή φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ήμερα μπορείτε να αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό ειδικά αν βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας ή τρέφετε ιδιαίτερη εκτίμηση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS